2020-02-20 10:25:18
Φωτογραφία για Έκλεψαν επαγγελματικό ψυγείο και κόλλησαν στην... άμμο
Όλα τα υπολόγισαν, εκτός από το... βάρος της λείας τους οι δυο Ρομά που άρπαξαν ένα

επαγγελματικό ψυγείο από ένα κατάστημα στο Τολό Αργολίδας, το οποίο είναι κλειστό αυτήν την εποχή. Έτσι, το αγροτικό φορτηγάκι στο οποίο το φόρτωσαν «κόλλησε» στην άμμο με αποτέλεσμα να συλληφθούν!

Η απίστευτη γκάφα των δυο «ποντικών» συνέβη το πρωί της Τετάρτης, όταν επιχείρησαν να διαφύγουν περνώντας μέσα από την παραλία με τη λεία τους φορτωμένη στο αγροτικό. Όμως, τους «πρόδωσε» το βαρύ ψυγείο που αύξησε ακόμη περισσότερο το βάρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στην αμμουδιά.

Εκεί τους εντόπισαν οι άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού, την ώρα που προσπαθούσαν να ξεκολλήσουν το φορτηγάκι. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να εξακριβώσουν ότι το επαγγελματικό ψυγείο ήταν κλεμμένο κι έτσι τους φόρεσαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Άρπαξαν ψυκτικό θάλαμο από αποθήκη στην Κέρκυρα

Σε μια αποθήκη στην περιοχή Τρίκλινο της Κέρκυρας εισέβαλαν άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων το μεσημέρι του Σαββάτου και ξήλωνε τους σωλήνες χαλκού, ενώ άρπαξαν και ένα ψυκτικό θάλαμο, συνολικής αξίας 29.500 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια, ταυτοποιήθηκε ένας 32χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ