2020-02-20 11:20:11
Φωτογραφία για Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Star «Έτερος Εγώ»;
Το Star έχει επιχειρήσει ξανά να εισέλθει στον τομέα της μυθοπλασίας, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία ομολογουμένως. Αυτή τη φορά το κανάλι της Κηφισιάς φέρνει στις οθόνες μας την ελληνική σειρά “Ετερος εγώ- Χαμενες ψυχές”, η οποία έχει προβληθεί ήδη από την Cosmote TV.

Το Έτερος Εγώ είναι ελληνική κινηματογραφική αστυνομική ταινία θρίλερ που γυρίστηκε το 2016, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια. Πρωταγωνιστούν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Φρανσουά Κλουζέ, ο Μάνος Βακούσης και η Ιωάννα Κολλιοπούλου.

Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου 2017, αλλά τον Μάρτιο, με αφορμή μια δολοφονία και μια απόπειρα δολοφονίας κατά οδηγών ταξί στην Αθήνα, και κάποιο περιστατικό που συνέβη κατά τη συζήτηση με το σκηνοθέτη μετά την προβολή της ταινίας σε κινηματογράφο της πρωτεύουσας, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανακοίνωσε την απόσυρση της ταινίας.

Η αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές», ελληνικής παραγωγής 2019, βασίζεται στην ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια και πρωταγωνιστούν οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης και Πέτρος Λαγούτης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, η σειρά θα προβληθεί σε τέσσερα διπλά επεισόδια τα οποία θα δούμε από την Δευτέρα 24/2 μέχρι την Πέμπτη 27/2 στις 23.20.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ