2020-02-20 12:38:29
Φωτογραφία για Οδικώς στα Γιάννενα ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος. Δεν δέσμευσε Ελικόπτερο ή αεροσκάφος των ΕΔ
Του Ηλία Προύφα

Πιστός στην υπόσχεσή του να μη δεσμεύει εναέρια μέσα για τις μετακινήσεις του - όταν αυτό είναι εφικτό - ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, θα μεταβεί σήμερα στα Γιάννενα.

Προκειμένου να συμμετάσχει στους εορτασμούς της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων, ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, απέφυγε προς τιμήν του να δεσμεύσει ελικόπτερο ή αεροσκάφος  των Ενόπλων Δυνάμεων, για τη μετακίνηση τη δική του και των συνεργατών που θα τον συνοδεύουν, η οποία θα γίνει με τα υπηρεσιακά οχήματα.

Να θυμίσουμε ότι η αρχή  του μέτρου της μετακίνησης με οχήματα και όχι με εναέρια μέσα στο Υπουργείο Άμυνας, όπου αυτό είναι εφικτό, ξεκίνησε με εντολή του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και συγκεκριμένα κατά την πρώτη επίσκεψη του σε 1η Στρατιά, ΑΤΑ και ΕΚΑΕ στη Λάρισα.

Επίσης όταν δεν υπάρχει έκτακτος λόγος και πίεση χρόνου για υπουργικό συμβούλιο ή συσκέψεις στο Μαξίμου και το Υπουργείο, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, επιστρέφει πάντα οδικώς στην Αθήνα και από την εκλογική του περιφέρεια στην Καβάλα.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ