2020-02-20 13:04:28
Φωτογραφία για Η Νίκη Κεραμέως για νέα Προγράμματα Σπουδών και βιβλία, αξιολόγηση και σεξουαλική αγωγή
Με απανωτά tweets η Νίκη Κεραμέως μεταφέρει στο twitter μέρος από τις δηλώσεις της στον ΑΘΗΝΑ,984 για όλα τα τρέχοντα θέματα της εκπαίδευσης. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

- Σε συνεργασία με το ΙΕΠ ετοιμάζονται νέα προγράμματα σπουδών και νέα βιβλία για όλα τα μαθήματα, από το νηπιαγωγείο ως και το λύκειο. Άλλη καινοτομία είναι η εισαγωγή νέων θεματικών, που στοχεύει σε πιο σφαιρική διαπαιδαγώγηση.

- Εθελοντισμός, σεξουαλική αγωγή, πρόληψη από εξαρτήσεις, οδική ασφάλεια, σεβασμός στον άλλον και στη διαφορετικότητα, σεβασμός σε βασικές αρχές κοινωνικής συνύπαρξης ξεκινούν από το Σεπτέμβριο. Χτίζονται αρχές, που προλαμβάνουν και τα φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού.

- Προετοιμάζουμε νέες θεματικές που θα ενταχθούν πιλοτικά τον Σεπτέμβριο στο υποχρεωτικό ωρολόγιο πρόγραμμα, με στόχο ΚΑΙ την αποτροπή του σχολικού εκφοβισμού: ετοιμάζουν τους μαθητές ως ενεργούς πολίτες.

- Ξεκινάει ήδη νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών αρχικού προϋπολογισμού 14 εκ. ευρώ. Παράλληλα, ξεκινά η αξιολόγηση της σχολικής μονάδας το Σεπτέμβριο και ταυτόχρονα δρομολογείται η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.
thriskeftika
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ