2020-02-20 13:32:18
Φωτογραφία για Κέρδισε στα...κλικ τον Τούρκο φωτογράφο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος
Ο Έλληνας φωτογράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος επί το έργον. Το στιγμιότυπο από Τουρκικό βίντεο

Και η φωτογραφία στη ''μάχη'' των ψυχολογικών και επικοινωνιακών επιχειρήσεων.

Όπως είναι γνωστό μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις. Αυτή τη ''μάχη'' επιχείρησε όπως ακούγεται, να κερδίσει ο Τούρκος φωτογράφος που συνόδευε τον ΥΠΑΜ της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ στις Βρυξέλλες, σε συνεργασία με τους υπασπιστές του Υπουργού.

Ο επίσημος φωτογράφος του Ελληνικού Υπουργείου Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, πολλά χρόνια επαγγελματίας και με οικογενειακή παράδοση στο...σπορ, δε ''μάσησε'' στο...''μπούλινγκ'', κερδίζοντας στα σημεία τον Τούρκο συνάδελφό του.

Οι Τούρκοι (φωτογράφος και υπασπιστές), θεωρώντας το χώρο της διάσκεψης του ΝΑΤΟ,...''σεράι'' τους, αρχικά πήγαν να αποτρέψουν την προσέγγισή του λέγοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να είναι εκεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Στη συνέχεια και ο Τούρκος υπασπιστής, τον ''πίεζε'', ''παρενοχλώντας'' τη δουλειά του, αλλά εις μάτην.

Ο δε Τούρκος έφθασε και σε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, μπαίνοντας με το κορμί του, μπροστά στο οπτικό πεδίο του Παναγιωτόπουλου, επιχειρώντας να του ''χαλάσει'' τα...κλικ.

Το τελικό αποτέλεσμα με βάσει τις δημοσιευθείσες φωτογραφίες, περιττό να πούμε ότι ευνοεί τον δικό μας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Πιο χαρακτηριστική φωτογραφία δε, αυτή που σας παραθέτουμε, ο...συνονόματος με το φωτορεπόρτερ υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος, επισημαίνει με σαφήνεια και με τη γλώσσα του σώματος, τις Ελληνικές θέσεις.

Πρέπει να πούμε ότι οι αρμόδιες τουρκικές υπηρεσίες και ιδιαίτερα αυτές του ΥΠΑΜ και των Ενόπλων Δυνάμεων, δείχνουν ιδιαίτερη σημασία στις εικόνες και τα βίντεο, έχοντας αξιολογήσει και πολύ σωστά τη δύναμή τους, κάτι που οι αντίστοιχες Ελληνικές υπηρεσίες διαχρονικά δεν το κάνουν.

Ένα από τα κλικ του Νίκου Παναγιωτόπουλου
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ