2020-02-20 19:30:21
Φωτογραφία για Κραυγή αγωνίας από τους οροθετικούς στη Δωδεκάνησο
Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι οροθετικοί στη Δωδεκάνησο, εξαιτίας της ολιγωρίας που επιδεικνύει το Φαρμακείο του Νοσοκομείου της Ρόδου στη χορήγηση της φαρμακευτικής τους αγωγής.

Σημειώνεται ότι η φαρμακευτική αγωγή των οροθετικών χορηγείται μόνο από το Φαρμακείο του Νοσοκομείου, ωστόσο ο υπεύθυνος φέρεται να καθυστερεί την παραγγελία, με αποτέλεσμα οι ασθενείς ν’ αγωνιούν για τη ζωή τους.

«Είμαστε σε απόγνωση. Κινδυνεύει η ζωή μας» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου οροθετικός, καλώντας τους υπεύθυνους να δώσουν άμεσα λύση στο σοβαρό αυτό θέμα.

Ανέφερε ότι οι οροθετικοί δεν μπορούν να παραλείψουν την φαρμακευτική τους αγωγή ούτε μέρα και ενώ το γνωρίζει δεν δείχνει να ενδιαφέρεται.

Την απελπιστική κατάσταση που βρίσκονται τόσο οι οροθετικοί, όσο και οι καρκινοπαθείς και οι μεταμοσχευμένοι, τα φάρμακα των οποίων χορηγούνται μόνο από το Νοσοκομείο, επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ Ρόδου και ο γιατρός-παθολόγος, Κώστας Κατσιμπρής.

«Είχαμε θέσει το θέμα στην προηγούμενη διοίκηση, θα το θέσουμε και στη νέα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί πάντως αυτή η κατάσταση» είπε, τονίζοντας ότι και οι γιατροί έχουν την ίδια αγωνία με τους ασθενείς τους.
ερτ
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ