2020-02-21 12:22:28
Φωτογραφία για Η δικηγόρος του Γουαϊνστάιν ξαναχτυπά: Είναι ένοχος μόνο για το αμάρτημα της απιστίας στη σύζυγό του
Η Ντόνα Ροτούνο είχε χρησιμοποίησει το ίδιο επιχειρήμα και κατά τη διάρκεια της δίκης

που είναι στη φάση των ερωτήσεων από το σώμα των ενόρκων

Σε άλλη μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε η διαβόητη δικηγόρος του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, του παραγωγού του Χόλιγουντ που κατηγορείται για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών.

Η Ντόνα Ροτούνο υποστήριξε σε συνέντευξή της που θα μεταδοθεί την Κυριακή στην εκπομπή 60 Minutes Australia ότι ο πελάτης της είναι μόνο ένοχος γιατί απάτησε τη σύζυγό του.

«Είναι ο Χάρβεϊ ένοχος επειδή διέπραξε αμαρτίες; Σίγουρα αλλά αυτό δεν τον κάνει εγκληματία. Είναι αμαρτία να απατάς τη σύζυγό σου» ακούγεται να λέει η Ροτούνο στα πρώτα αποσπάσματα της συνέντευξής της που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Η Ροτούνο είχε χρησιμοποίησει, μάλιστα, το ίδιο επιχειρήμα και κατά τη διάρκεια της δίκης που είναι στη φάση των ερωτήσεων από το σώμα των ενόρκων.


Στην ίδια συνέντευξη η Ροτούνο επανέρχεται στο επιχείρημα που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις ότι οι γυναίκες έχουν ευθύνη όταν δέχονται σεξουαλικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά το παράδειγμα της εφαρμογής Tinder. «Όταν πας στο σπίτι σου με κάποιον επειδή έκανες δεξιά στην οθόνη του κινητού σου, το να συμπεριφέρεσαι σαν να μην καμία ιδέα στο σε τι συναινείς εμένα μου φαίνεται αστείο» λέει η Ροτούνο.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ενώ είναι σε ισχύ απαγόρευση από την δικαστή στη Ροτούνιο να μην έχει επαφές με τα μέσα ενημέρωσης. Η πλευρά της δικηγόρου του Γουάινσταϊν υποστηρίζει ότι η συνέντευξη δόθηκε την περασμένη Παρασκευή, πριν δηλαδή την επίμαχη δικαστική απόφαση.

Οι πέντε γυναίκες και οι επτά άνδρες ένορκοι θα αποφασίσουν - μπορεί και την επόμενη εβδομάδα - αν θα κρίνουν ένοχο ή όχι τον Γουάινσταϊν για δύο κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και δύο κατηγορίες βιασμού.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ