2020-02-21 16:40:45
Φωτογραφία για Με Τζένη Μελιτά και Βίκυ Κάβουρα έρχεται απόψε ο Σάββας Πούμπουρας...
Ο Σάββας Πούμπουρας «υποδέχεται» όσους ανυποψίαστους φίλους του έχουν μείνει, για να τους δείξει πώς το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα μέσα από κινηματογραφικά καλοστημένες φάρσες!

ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΤΖΕΝΗ ΜΕΛΙΤΑ

Η Τζένη και ο Πέτρος φτάνουν στο σπίτι ενός επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί τους. Ο επιχειρηματίας ζει μαζί με την κόρη του, ένα ξανθό, χαριτωμένο κοριτσάκι που συμπεριφέρεται παράξενα ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ – JOHN ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ

Γιατρός και βοηθός, οι οποίοι είναι συνεργοί μας, θα υποδεχτούν τον John και στη συνέχεια θα πειραματιστούν με την καρδιά μιας ασθενούς, η οποία είναι επίσης συνεργός μας. Πώς θα αντιδράσει όταν ενημερωθεί πως θα του συμβεί το ίδιο;

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ – ΓΩΓΩ ΔΕΛΟΓΙΑΝΝΗ

Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη έρχεται στο εστιατόριο μετά από επίσημη πρόσκληση, για να ανακηρύξει τον νικητή σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής, ο οποίος θα προβληθεί στο διαδίκτυο. Ο φίλος και συνεργάτης της, Σπύρος Μαλτέζος, θα σκηνοθετήσει το γύρισμα του διαγωνισμού. Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, βέβαια, υπάρχει κι ένας που δεν ξέρει να… χάνει.

Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας και να εισβάλει την κατάλληλη στιγμή!

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ