2020-02-21 20:59:23
Φωτογραφία για Ὁµιλία Ἀρχιµ. Ἀνδρέα Κονάνου: «Χριστέ µου, φώτισέ µε καὶ ἄλλαξέ µε»
Ὁµιλία Πανοσιολογιωτάτου Ἀρχιµ. Ἀνδρέα Κονάνου, εἰς τὸ Πνευµατικὸν Κέντρον Χανίων (Ἀνδρέα Παπανδρέου), µὲ θέµα: «Χριστέ µου, φώτισέ µε καὶ ἄλλαξέ µε». 

Στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό κέντρο Χανίων, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Δ΄Χαραλάμπειων η ομιλία του αγαπητού σε μικρούς και μεγάλους π. Ανδρέα Κονάνου, ο οποίος ανέπτυξε με τον δικό του μοναδικό τρόπο το θέμα ”Χριστέ μου φώτισε με και άλλαξε με”. 

Ο αγαπητός ομιλητής απευθύνθηκε στο πολυπληθές ακροατήριο από όλη την Κρήτη, με λόγια πνευματικά σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. 

Την ομιλία παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, ο Αγιορείτης Γέροντας Αντύπας, κληρικοί και πλήθος κόσμου. 

Με λόγια αγάπης καλωσόρισε τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Ανδρέα Κονάνο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου που συντονίζει το δεκαπενθήμερο των Δ’ Χαραλάμπειων, μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας και εκφράζοντας τη χαρά να τον έχουμε και σε άλλες ομιλίες κοντά μας.
paraklisi
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ