2020-02-21 23:21:06
Φωτογραφία για Γλυφάδα: Αυτή είναι η Corvette που έκοψε το νήμα της ζωής του 25χρονου Νάσου
Παραμένει άφαντος αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο και εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο τον νεαρό μοτοσυκλετιστή

Σε ιδιωτικό πάρκινγκ των νοτίων προαστίων με ευθύνη της τροχαίας έχει μεταφερθεί η πολυτελής Corvette με την οποία ο εξαφανισμένος οδηγός της έκοψε το νήμα της ζωής του Νάσου Καρανίκα, στα 25 του χρόνια.

H μαύρη Corvette ταυτοποιήθηκε απο την Τροχαία ως το όχημα που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφαδα. Οι αξιωματικοί της Τροχαίας μετά απο προσεκτική ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού κατάφεραν να φθάσουν στην μαύρη Corvette και αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι αν ο ανδρας στου οποίου το όνομα βρίσκεται το πολυτελες οχημα ήταν ο οδηγός ή κάποιος άλλος το οδηγουσε το μοιραίο ξημέρωμα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα.

Ο οδηγός της μαύρης Corvette κινουνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα οταν φέρεται να έχασε τον έλεγχο, να συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε ένας 32χρονος και στη συνέχεια να προσκρούει στη μοτοσικλέτα του 25χρονου ο οποίος βρήκε τραγικο θάνατο. Ομως αντι να παραμεινει στο σημείο το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε. Σήμερα, όπως μετέδωσε το Mega η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μετέβη στην τροχαία και ζήτησε αντίγραφο της δικογραφίας.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ