2020-02-22 18:57:26
Φωτογραφία για MasterChef 4: Ξέφυγαν τα πράγματα στο reality:«Με σένα θα τα πούμε off camera!»(video)
Γεμάτο ένταση, καβγάδες και αντιδράσεις ήταν το επεισόδιο της Παρασκευής του MasterChef 4 στο Star, τόσο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και της δοκιμασίας αποχώρησης, όσο και μετά κατά την επιστροφή στο σπίτι.

Ήδη από την ψηφοφορία υπήρξαν κόντρες και διαμάχες, με την Κατερίνα να τα "χώνει" στον Γιώργο και να δηλώνει μεταξύ άλλων: "Ανέντιμο το θεωρώ όλο αυτό. Καλή η μαγειρική, καλό το παιχνίδι αλλά είναι καλύτερο να έχεις ψυχή και αν δεν την έχεις, εγώ προσωπικά, λυπάμαι".

Η κόντρα συνεχίστηκε με τον Γιώργο να απαντά: "Είναι μια κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατήρι στο σπίτι και με την κακή ψυχή της προσπαθεί να κάνει κάτι, το οποίο δεν την αντιπροσωπεύει! Αλλά τι περιμένεις από μια κοπέλα, 36 χρονών που γράφει στο χέρι "μολών λαβέ"; Ότι θα πάει με τον σταυρό στο χέρι; Όχι".

Ο Γιώργος, η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής, όπου κλήθηκαν να φτιάξουν το πελώριο βουνό από σου με κρέμα και καραμέλα του καλεσμένου σεφ, Ευγένιου Βαρδακαστάνης, ωστόσο, ένας παίκτης τα κατάφερε λιγότερο καλά.


Τη χαμηλότερη βαθμολογία απέσπασε ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το παιχνίδι. Η επιστροφή του Γιώργου, όμως, στο σπίτι του MasterChef, δεν χαροποίησε όλους τους παίκτες και, ειδικά, την Κατερίνα, που "ξεσπάθωσε" για άλλη μια φορά.

"Επειδή θέλω να είμαι δίκαιη, πήγα να του ευχηθώ συγχαρητήρια, αλλά από την πολλή έπαρση δεν την δέχθηκε! Γιατί είναι το "πολύ καλό παιδί". Τέλοσπαντων, εγώ τον συγχαίρω που κατάφερε να περάσει αυτή τη δοκιμασία. Μπράβο του, τελεία και παύλα. Στοπ", δήλωσε στην κάμερα η Κατερίνα.

Επισης, η Κατερίνα σχολίασε την φράση του Γιώργου "με εσένα θα τα πούμε off camera" λέγοντας: "Φοβήθηκα, που θα μου τα πει off camera! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο. Τρέμω. Νταβατζιλίκια εγώ στη ζωή μου δεν ανέχομαι. Άλλωστε το γράφει και εδώ, μολών λαβέ. Έλα, σε περιμένω", είπε δείχνοντας το τατουάζ στο χέρι της. "Είναι αξιολύπητο το ύφος του… Να πω για άλλη μια φορά ότι είναι αμόρφωτος, άξεστος, απολίτιστος; Υπάρχουν πολλά κοσμητικά επίθετα που μπορώ να χρησιμοποιήσω", πρόσθεσε.
toeidesauto
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ