2020-02-23 09:26:16
Φωτογραφία για Γυμναστική στο σπίτι: 5 κανάλια στο YouTube σού δείχνουν τον τρόπο [βίντεο]

Μπορεί να βαριέσαι τη διαδρομή για το γυμναστήριο, να μην έχεις χρήματα για personal trainer ή ακόμα να μην διαθέτεις πολύ χρόνο. Όποια κι αν είναι η δικαιολογία σου, πλέον δεν έχει ισχυρή βάση και αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια, τα κανάλια fitness του ΥοuTube έχουν μετατραπεί στον απόλυτο οδηγό για γυμναστική στο σπίτι.

Θυμίζουν τα παλιά DVD γυμναστικής με τη μόνη διαφορά ότι είναι δωρεάν και μπορείτε να τα παρακολουθήσεις από παντού αρκεί να έχεις σύνδεση Wi-Fi. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμα και αν πας διακοπές δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι δεν μπορούσες να κάνεις γυμναστική γιατί έχασες το πρόγραμμα.

Γυμναστική για όλες τις προτιμήσεις στο YouTube

Τα κανάλια fitness που έχουν δημιουργηθεί πλέον στο YouTube είναι υπεράριθμα και καλύπτουν κάθε τύπο γυμναστικής. Από αερόβια και βάρη, μέχρι πιλάτες, High-intensity interval training (HIIT), πυγμαχία, zumba και γιόγκα.

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικούς YouTubers που ξεχωρίζουν για τα προγράμματα γυμναστικής στο σπίτι, χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό και με μόνη βοήθεια ένα στρώμα και ίσως μερικά βαράκια.

Blogilates

Από τα πιο δημοφιλή κανάλια fitness με εκατομμύρια followers. Η Κάσι Χο με την χαρούμενη πάντα διάθεσή της, καταφέρνει να σου κρατά το ενδιαφέρον. Το κανάλι της στο YouTube διαθέτει πλήθος από playlists ανάλογα με το σημείο που θες να γυμνάσεις, από τους ώμους και τα χέρια, μέχρι τους γλουτούς και τα πόδια, αλλά και challenges και προγράμματα γυμναστικής διασημοτήτων.

Το προτιμούμε γιατί έχει ολοκληρωμένα προγράμματα πολλών ημερών που δεν διαρκούν από δέκα έως και 20 λεπτά. Στα plus τα προγράμματα γυμναστικής που δεν θα σου προκαλέσουν πρόβλημα με τους γείτονες, ειδικά αν ζεις σε διαμέρισμα.

[embedded content]

Mr and Mrs muscle

Αν σε ενδιαφέρει το HIIT το εν λόγω ζευγάρι γυμναστών είναι αυτό που αναζητάς. Έχουν δημιουργήσει ολοκληρωμένες προπονήσεις για κάθε σημαντική ομάδα μυών ενώ δίνουν σημασία ακόμα και στους δευτερεύοντες μύες. Τις προπονήσεις τους χαρακτηρίζει η υψηλή ένταση που οδηγεί σε καύση πολλών θερμίδων. Τους ξεχωρίζουμε γιατί δίνουν την επιλογή και πιο απλής ή εύκολης άσκησης σε κάθε πρόγραμμα.

[embedded content]

HASfit

Αν ο στόχος σου είναι να αποκτήσεις δύναμη και να «στεγνώσεις» το HASfit (Heart And Soul fit) είναι ένα από τα πιο χρήσιμα κανάλια fitness στο YouTube. Περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης με βαράκια ή όχι τις οποίες παρουσιάζει σε high αλλά και σε low impact εκδοχές. Στα θετικά του καναλιού τους είναι ότι έχουν δημιουργήσει ολοκληρωμένα προγράμματα γυμναστικής από 30 έως 90 μέρες που περιλαμβάνουν προγραμματισμό γευμάτων και συμβουλές.

[embedded content]

Popsugar Fitness

Ένα από τα κανάλια στο YouTube με την μεγαλύτερη ποικιλία σε προγράμματα γυμναστικής και γυμναστές. Περιλαμβάνει κατηγορία για άσκηση χωρίς εξοπλισμό ή βαράκια με προπονήσεις για αρχάριους, προπονήσεις υψηλής έντασης, και βίντεο που στοχεύουν σε συγκεκριμένους μύες.

[embedded content]

Yoga With Adriene

Για τους λάτρεις της γιόγκα η Άντριεν Μίσλερ έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κανάλια γυμναστικής στο YouTube. Περιλαμβάνει βίντεο με γιόγκα σχεδόν για τα πάντα από γιόγκα για χαλάρωση και γιόγκα για κάψιμο λίπους μέχρι γιόγκα για το άγχος και γιόγκα για το… hangover. Το μόνο που χρειάζεστε είναι στο yoga mat σας!

[embedded content]

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ