2020-02-24 08:22:12
Φωτογραφία για Μια περίεργη ανακάλυψη σε κινεζικά αρχεία, το 1900…
Μοιραστείτε το άρθρο

Στις 14 Αυγούστου του 1900, η Οκταεθνής Συμμαχία, αποτελούμενη από τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιαπωνία, τη Ρωσία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Αυστροουγγαρία, κατέπνιξαν την περίφημη Εξέγερση των Μπόξερς στην Κίνα και κατέλαβαν το Πεκίνο.Η Εξέγερση των Μπόξερς ήταν ουσιαστικά μια εθνικιστική αιματηρή εξέγερση από τα μέλη της λεγόμενης Ομάδας της Ηθικής Αρμονίας της Κίνας ενάντια σε κάθε ξένη και ιδιαίτερα, ενάντια σε κάθε ευρωπαϊκή και ιμπεριαλιστική επιρροή στη χώρα και καταπνίγηκε στο αίμα.

Μετά από την κατοχή του Πεκίνου, λοιπόν, από τις ξένες συμμαχικές δυνάμεις, ανακαλύφθηκαν στα κινεζικά αρχεία σπουδαιότατα έγγραφα, τα οποία πιστοποιούσαν ότι ένα μεγάλο μέρος της Αμερικής και ειδικά το Μεξικό, είχε ανακαλυφθεί από Κινέζους ιεραποστόλους 1800 χρόνια πριν τον Χριστόφορο Κολόμβο και συγκεκριμένα, το έτος 499 π.Χ.!

Οι Κινέζοι ιεραπόστολοι φαίνεται πως διέδωσαν στην Αμερική τα δόγματα του Κομφούκιου και δίδαξαν τους αυτόχθονες πολλές τέχνες. Έτσι, ίσως εξηγούνται τα ίχνη του ασιατικού πολιτισμού που παρατηρούνται στους αρχαίους κατοίκους του Μεξικού.

Αυτή η περίεργη ανακάλυψη στα κινεζικά αρχεία κατά το έτος 1900 γέννησε περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΚΑΙΡΟΙ”, στις 15/11/1900…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΚΑΙΡΟΙ”, στις 15/11/1900

Μοιραστείτε το άρθρο...

Let's block ads! (Why?)ΠΗΓΗ

Μια περίεργη ανακάλυψη σε κινεζικά αρχεία, το 1900 ΠΕΡΙΕΡΓΑ - STRANGE
periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ