2020-02-24 12:44:21
Φωτογραφία για Ποια όντα φυλάνε τις αστροπύλες και εισόδους άλλων διαστάσεων και πως περνάει κάποιος μέσα από αυτές με ασφάλεια
[24/02/2020 - 12:28]

Ποια όντα φυλάνε τις αστροπύλες και εισόδους άλλων διαστάσεων και πως περνάει κάποιος μέσα από αυτές με ασφάλεια

Ο ΑDΑΜΑ του TELΟΣ και η καθοδήγησή του σε ανώτερες διαστάσεις.

ADAMA of TELOS and his Quidance into higher Dimensions.

Αυτό που θα διαβάσετε είναι από τις πλέον πολύτιμες πληροφορίες και πρωτόγνωρες για την δική μας αντίληψη, που αγγίζει την απόλυτη Άγνοια λόγω της 3d φύσης μας. Ο ADAMA του TELOS έχει αναλάβει να μας πληροφορήσει για τις αστροπύλες και πως περνάει κανείς μέσα από αυτές, με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια.

Ερώτηση: “Ποια είναι αυτά τα όντα που φυλάνε και παρακολουθούν τις αστροπύλες και εισόδους άλλων διαστάσεων?

ADAMA: Είναι κυρίως όντα από το αγγελικό βασίλειο, καθώς επίσης και όντα που εσείς ονομάζετε εξωγήινους, έχουν προσφερθεί εθελοντικά να αναλάβουν αυτή την δουλειά.Καθώς υπάρχουν σε τεράστιο αριθμό σε κάθε ομάδα στα βασίλεια του Φωτός, αναλαμβάνουν εκ περιτροπής την εκπλήρωση αυτών των θέσεων, ώστε να αποφευχθεί οτιδήποτε κακό για τον οποιονδήποτε και οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή.

Αυτές οι πύλες και διάδρομοι φωτός είναι γεμάτοι από ενδιαφέροντες σταθμούς στάσης, εξαιρετικής ομορφιάς που οι κοσμικοί ταξιδιώτες χρησιμοποιούν για να συναντούν φίλους, ανταλλάσσουν ενέργειες και επαναφορτίζουν τις ενέργειές τους ή απλά λαμβάνουν πληροφορίες και καθοδήγηση. Είναι τόποι πολλών συναντήσεων μεταξύ όντων από άλλες διαστάσεις.

Παρακάτω υπάρχουν οδηγίες για μερικές από τις πύλες για αυτόν τον πλανήτη, το ηλιακό σύστημα και τον γαλαξία. Οι ίδιες αρχές ισχύουν παντού και όσο υψηλότερη είναι η συχνότητα, τόσο πιο εξελιγμένοι είναι οι φύλακες αυτών των πυλών.

Ο πρώτος κανόνας είναι ότι κανείς δεν μπορεί να ταξιδέψει ελεύθερα μέσα από πύλες σε άλλες διαστάσεις υψηλότερες από το επίπεδο συνείδησης του. Πρώτα πρέπει να πάρει κανείς την άδεια για να του επιτραπεί να ταξιδέψει εκεί.

Άδεια χορηγείται μερικές φορές σε ψυχές που δεν έχουν ακόμη βρεθεί στο απαραίτητο επίπεδο εάν συνοδεύονται από έναν φύλακα φωτός. Ένας πλανητικός αναληφθέντας Διδάσκαλος μπορεί να αναλάβει αυτή την μετάβαση.

Προκειμένου να φτάσετε στον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο του Σύμπαντος, θα πρέπει να ταξιδέψετε μέσα από διάφορους πολυδιάστατους πλανητικούς, γαλαξιακούς και κοσμικούς διαδρόμους και πύλες. Αν δεν είστε με κάποιον που έχει ένα κοσμικό διαβατήριο για να ταξιδέψει σε αυτούς τους διαδρόμους, δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος.

 O ρόλος των φυλάκων και καθοδηγητών είναι να διατηρηθεί η ακεραιότητα και καθαρότητα των πολύτιμων πλανητικών γαλαξιακών και συμπαντικών συστημάτων.

Αυτή η διαφορά του φυσικού πεδίου από αυτές τις συχνότητες είναι τόσο τεράστια και περίπλοκη, που θα έπρεπε να γράψω, πολλά κεφάλαια γι αυτό.

Στην πραγματικότητα αν κάποιος λάβει την άδεια να ταξιδέψει σε αυτά τα επίπεδα φωτός, η μετάβαση αυτή γίνεται μέσα σε δευτερόλεπτα.

Αυτοί οι διάδρομοι Φωτός, επιτρέπουν στον ταξιδευτή να περάσει σε περιοχές πίσω από το σύμπαν αυτό και να  σταματώντας σε ορισμένα σημεία να θαυμάσει την θέα και ορισμένες κοινωνικές δραστηριότητες. Η μετάβαση γίνεται με το ανοιγόκλεισμα ενός ματιού.

Πριν από πολύ καιρό, στο ηλιακό μας σύστημα και Γαλαξία, οι Aρκτούριοι ήρθαν εδώ και έφτιαξαν αμέτρητες πολυδιάστατες πύλες προς άλλες διαστάσεις.  Έχουν γίνει μεγάλοι εμπειρογνώμονες σε τέτοιες κατασκευές, και η τεχνογνωσία τους ήταν και θα συνεχίσει να είναι σε ζήτηση σε όλο αυτό το σύμπαν.

Επίσης μαθαίνουν στους ταξιδευτές που για πρώτη φορά περνάνε μέσα από τέτοιες πύλες, τον τρόπο και τους καθοδηγούν με απόλυτη ασφάλεια, προσφέροντας Πληροφορίες, Καθοδήγηση και Προστασία.

(Αρκτούριοι -Ομάδα Διπλωματικών Σχέσεων) Ίσως θελήσετε να θεωρήσετε αυτούς ως τους πλέον ειδικούς στον Γαλαξία και ικανούς, για ανάληψη καθηκόντων σε αυτήν την θέση.

Απόσπασμα From Telos Book 1 by Aurelia Louise Jones

gateoflight

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Ποια όντα φυλάνε τις αστροπύλες και εισόδους άλλων διαστάσεων και πως περνάει κάποιος μέσα από αυτές με ασφάλεια periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ