2020-02-24 14:16:33
Φωτογραφία για Εύβοια: Συγκλονίζει ο σύντροφος της δασκάλας που πέθανε από νευρική ανορεξία! “Έτσι έζησα το τέρας της ασθένειας”
Ο θάνατος της 24χρονης Γιολάντας από νευρική ανορεξία σκόρπισε πόνο και θλίψη στην Εύβοια, απ’ όπου καταγόταν. 

Η νεαρή έδωσε μάχη αλλά όταν έφτασε το βάρος της, τα 29 κιλά, υπέκυψε. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο  συγκατοικούσε με τον σύντροφό της, ο οποίος βίωσε την αντίστροφη μέτρηση στη ζωή της αγαπημένης του.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ: “To να φάει δεν ήταν για την ίδια προτεραιότητα. Την πίεζα για να φάει όταν πηγαίναμε έξω. Κοιταζόταν στον καθρέφτη και νόμιζε ότι ήταν διπλή από ότι ήταν στην πραγματικότητα” λέει και συνεχίζει:

“Μου έλεγε ψέματα ότι έτρωγε αλλά ήμουν στη δουλειά και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Όταν κατάλαβα ότι με κοροϊδεύει μίλησα στη μητέρα της. Έλεγε όμως και σε εκείνη ψέματα”.

Ο σύντροφος της αδικοχαμένης Γιολάντας ξεσπάει σε λυγμούς όταν φέρνει στο μυαλό του, τα όνειρα της 24χρονης: “Τον τελευταίο καιρό μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει παιδιά. Μου υποσχόταν ότι θα τρώει και θα αλλάξει αλλά δυστυχώς έκανε τα ίδια. Την πιέζαμε να φάει και γινόταν επιθετική”.


Όταν η 24χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων. Πάλεψε με το τέρας της νευρικής ανορεξίας αλλά η καρδιά της, την πρόδωσε. Το βάρος της τότε, είχε φτάσει τα 29 κιλά.

Η Γιολάντα έσβησε στις 11 Φεβρουαρίου μέσα στο νοσοκομείο. Αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή καρδίας. Οι γονείς της θα κινηθούν νομικά, με μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που θα καταθέσουν στον εισαγγελέα προκειμένου να ορισθεί πραγματογνώμονας για τα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού. Ήδη έχει ζητηθεί ο ιατρικός φάκελος που και θα παραδοθεί στον εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέναλτι για γέλια στις Σέρρες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέναλτι για γέλια στις Σέρρες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ