2020-02-24 17:28:12
Φωτογραφία για Γιατί το να πίνεις τις θερμίδες σου μπορεί να σε παχύνει-ΒΙΝΤΕΟ

Αν έχεις την τάση να πίνεις ένα ποτηράκι κρασί ή ένα smoothie παραπάνω, κάνεις λάθος

;Έχεις την τάση να μετράς όλες τις στερεές θερμίδες που καταναλώνεις αλλά τις πόσιμες θερμίδες δεν τις λογαριάζεις. Κι εκεί που θεωρείς πως τρως επαρκώς για να χάσεις βάρος, παραμένεις στάσιμη.

Μήπως σε παχαίνουν τελικά τα πολλά smoothies; Μήπως πίνεις τις θερμίδες και δεν τις καταλαβαίνεις;

Τα αναψυκτικά, οι καφέδες και τα γλυκά ροφήματα προσθέτουν κενές θερμίδες στην καθημερινότητα μας. Επιπλέον, τα ροφήματα δεν προκαλούν τον κορεσμό που προκαλεί μία στερεά τροφή, με αποτέλεσμα να μην καλύπτουν το αίσθημα της πείνας.

Κατανάλωσε άφθονο νερό αντί για τα παραπάνω, προσπαθώντας να έχεις πάντα ένα μπουκαλάκι νερού μαζί σου για να το θυμάσαι ευκολότερα.

Επιπλέον, μπορείς να πίνεις 1-2 φλιτζάνια τσάι κατά τους χειμερινούς μήνες, ώστε να φτάνεις την επιθυμητή ημερήσια πρόσληψη υγρών πιο εύκολα. Πρώτα το λευκό και δευτερευόντως το πράσινο τσάι φαίνεται να φέρουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα από άποψη υγιεινής διατροφής και υγείας και καλό είναι να προτιμώνται σε σχέση με άλλα είδη τσαγιού.

[embedded content]

Έπειτα να θυμάσαι ότι το αλκοόλ παρέχει πολλές θερμίδες και καθόλου θρεπτικά συστατικά.

Συνεπώς, οι βαριές μορφές αλκοόλ (ουίσκι, βότκα, τζιν, ρούμι) μπορούν να εκλείψουν από τη διατροφή μας, ενώ το κρασί και η μπύρα μπορούν να καταναλώνονται σε μικρές ποσότητες (1-2 μερίδες) 2-3 φορές/ εβδομάδα.

ΠΗΓΗ: Onmed.gr  , www.queen.gr



Let's block ads! (Why?)

ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ – Newsitamea.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ