2020-02-24 18:38:45
Φωτογραφία για Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Φολκμάρσεν - Πληροφορίες ότι ο δράστης στόχευε παιδιά
Τουλάχιστον 10 άνθρωποι, -η Bild κάνει λόγο για 30- μεταξύ αυτών παιδιά, τραυματίστηκαν σήμερα, αφού ένα όχημα έπεσε πάνω σε καρναβαλική παρέλαση στην πόλη Φολκμάρσεν, στη δυτική Γερμανία, έγινε γνωστό από την αστυνομία, που προσέθεσε ότι ο οδηγός συνελήφθη.

Ο γερμανικός ενημερωτικός ιστότοπος HNA επικαλέστηκε αυτόπτες μάρτυρες που είπαν ότι ο οδηγός φαίνεται πως στοχοθέτησε εσκεμμένα παιδιά και κινήθηκε εναντίον του πλήθους με «τέρμα τα γκάζια».

Η αστυνομία δεν έχει αποσαφηνίσει εάν πρόκειται για ατύχημα ή εάν ο οδηγός έριξε εσκεμμένα το αυτοκίνητο πάνω στο πλήθος.

Περιπολικά και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο.

Ο εκπρόσωπος τύπου της διπλανής πόλης Κάσελ Ντιρκ Ρίχτερ είπε στο Welt TV: «Όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις μας από το Κάσελ έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή».

Σε ερασιτεχνικά βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο διακρίνονται αστυνομικοί να στέκονται δίπλα σε μια ασημί Mercedes-Benz που φαίνεται πως ενεπλάκη στο περιστατικό.

Γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο οδηγός έπεσε εσκεμμένα πάνω στα πλαστικά κιγκλιδώματα που είχε στήσει η αστυνομία περιμετρικά της περιοχής της παρέλασης.

Το όχημα συνέχισε την πορεία του, παρασύροντας το πλήθος, για τουλάχιστον 30 μέτρα προτού σταματήσει.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα χρήσιμα Tweak για το iPhone σας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα χρήσιμα Tweak για το iPhone σας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ