2020-02-25 07:58:42
Φωτογραφία για Γυναίκες επιτέθηκαν σε άλλη γυναίκα σε σάουνα, επειδή το μαγιό που φορούσε ήταν σέξι
Η Nicole Bernardocchi επισκέφτηκε πρόσφατα το κέντρο ψυχαγωγίας και αναψυχής Hillingdon στο Uxbridge για να κάνει σπα, και σάουνα μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Μόλις είχαν βγει από τη σάουνα και ετοιμαζόντουσαν να βουτήξουν στην πισίνα, όταν ο διευθυντής του κέντρου πλησίασε την Nicole και της ζήτησε με έναν μάλλον άκομψο τρόπο όπως λέει η ίδια, να πάει να αλλάξει μαγιό διότι αυτό που φοράει έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από άλλες γυναίκες και κυρίως από κάποιες μητέρες οι οποίες…βγήκαν έξω από τα ρούχα τους και έκλειναν τα μάτια των παιδιών τους να μην βλέπουν την Nicole, επειδή το μαγιό που φορούσε ήταν ιδιαιτέρως σέξι.

Και όμως όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Nicole δεν φοράει κάποιο σέξι ή αποκαλυπτικό μαγιό, αλλά ένα μαύρο ολόσωμο.

Η ίδια μίλησε στην Sun και δήλωσε σοκαρισμένη από την στάση κάποιων γυναικών. «Ήμουν συγκλονισμένη όταν μου είπε ο διευθυντής πως μερικές από τις μαμάδες είχαν παραπονεθεί ότι το μαγιό μου ήταν ακατάλληλο και έπρεπε να πάρω μια πετσέτα για να κυκλοφορώ».
starxeiamas
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ