2020-02-25 11:09:19
Φωτογραφία για Αντιδράσεις των κομμάτων την άγρια κατασταλτική επιλογή της Κυβέρνησης
Κίνημα Αλλαγής: Στην άγρια κατασταλτική επιλογή της Κυβέρνησης όλοι είμαστε νησιώτες

Για «πλήρη αναλγησία» της Κυβέρνησης απέναντι στους νησιώτες, αλλά και για «άγρια καταστολή» κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του για τα επεισόδια που σημειώνονται από τη νύχτα σε Χίο και Λέσβο.

«Η Κυβέρνηση αποκάλυψε για άλλη μια φορά το τρομακτικά αδυσώπητο πρόσωπο της. Η απόβαση αστυνομικών δυνάμεων, στο πλαίσιο του αυταρχικού δόγματος ''Νόμος και Τάξη'' που η Ν.Δ. θέλει να εφαρμόσει στα νησιά μας, δεν αφορά εστίες πραγματικής ανομίας αλλά τους ίδιους τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους, δηλαδή τα θύματα της κυβερνητικής πολιτικής» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Τονίζει ακόμη ότι «η πλήρης αναλγησία της Ν.Δ. για τους κατοίκους των νησιών που εκφράζεται με την απουσία κάθε διαλόγου ακόμα και με τα μέλη του κόμματός της που κατέχουν αυτοδιοικητικές θέσεις στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και σε Δήμους, αλλά και η απίθανη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Πέτσα ότι όλα αυτά γίνονται προς όφελος των κατοίκων των νησιών, προκαλεί την Ελλάδα και τα δημοκρατικά αισθήματα μας». «Σε αυτή την άγρια κατασταλτική επιλογή της Κυβέρνησης της Ν.Δ. όλοι είμαστε νησιώτες» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ