2020-02-25 12:30:35
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ -Εξώδικα και αναφορές για την παρακράτηση συνδρομών από τη μισθοδοσία στελεχών. Οι Πρόεδροι ΕΣΠΕΜ-Β και ΕΣΠΕΛ στο kranosgr
Του Ηλία Προύφα

Εξώδικα προς τα Γενικά Επιτελεία, ετοιμάζονται να στείλουν τις επόμενες ημέρες, οι Ενώσεις Στρατιωτικών Βόλου - Μαγνησίας και Λάρισας, σχετικά με την παρακράτηση συνδρομών υπέρ συνδικαλισμού, μέσα από τη μισθοδοσία στρατιωτικών.

Πριν λίγο μίλησαν για το θέμα στο kranosgr, οι Πρόεδροι των Ενώσεων Βόλου - Μαγνησίας, Επισμηναγός Βασίλης Δερβίσης και της Λάρισας, Σμηναγός Θωμάς Ντιντιός.

Όπως δημοσιεύσαμε χθες (Διαβάστε ΕΔΩ), στελέχη από τη Λάρισα και το Βόλο, που είδαν στις μισθοδοσίες τους παρακρατηθέντα ποσά ως συνδρομή υπέρ συνδικαλισμού, προτίθενται να ζητήσουν να κινηθούν νομικά, μέσω των Ενώσεων τους, της ΕΣΠΕΛ και ΕΣΠΕΜΒ, φέρνοντας την υπόθεση ενώπιον της δικαιοσύνης, η οποία είναι και η μόνη που θα πρέπει να αποφανθεί.

Το επιχείρημά τους είναι ότι από τη στιγμή που οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις στις οποίες οι στρατιωτικοί συμμετέχουν ως μέλη, έχουν αποχωρήσει από την ομοσπονδία τους, δε θα πρέπει να τους παρακρατείται συνδρομή.

Δείτε το βίντεο:
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ