2020-02-25 17:52:04
Φωτογραφία για Η Apple και η Johnson & Johnson εργάζονται για τον περιορισμό του κινδύνου καρδιακής προσβολής μέσω του Apple Watch
Η Apple και η αμερικανική φαρμακευτική ομάδα Johnson & Johnson έχουν μόλις ξεκινήσει μια μελέτη για να καθορίσουν την πιθανότητα ένα Apple Watch να αποτρέψει καρδιακές προσβολές (καρδιακή ανακοπή) χρησιμοποιώντας δεδομένα από την εφαρμογή ECG.   

Αυτή η μελέτη βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία πρόσληψης συμμετεχόντων που θα χρησιμοποιηθούν για τις δοκιμές. Οι τελευταίοι πρέπει να είναι ηλικίας 65 ετών και άνω και να κατοικούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, να έχουν κοινωνική κάλυψη στο Medicare και να χρησιμοποιούν ένα iPhone 6 (ή νεότερο).

Οι συμμετέχοντες που πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν στη συνέχεια ένα ρολόι της Apple. Τα δεδομένα του ΗΚΓ θα ανακτηθούν και θα αναλυθούν στο τέλος της μελέτης, με στόχο να γνωρίζουμε εάν η σωρευτική ανάλυση των δεδομένων αποδεικνύεται σημαντική για την ανίχνευση ενός πιθανού επιδεινούμενου καρδιακού κινδύνου (έμφραγμα). Για την Apple, αυτή είναι η δεύτερη μελέτη αυτού του μεγέθους, μετά από αυτή που διεξήγαγε η Stanford Medical (η οποία επικεντρώθηκε στην ανίχνευση του AFib). Τα ρολόγια της Apple επωφελούνται ήδη από τα συμπεράσματα της μελέτης Stanford και είναι τώρα σε θέση να ανιχνεύσουν τα πρώτα πρώτα μηνύματα κολπικής μαρμαρυγής.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ