2020-02-26 03:01:22
Φωτογραφία για Ford GT
Μεγαλύτερη ισχύ και αναβαθμίσεις που είναι δανεισμένες από την σκληροπυρηνική έκδοση πίστας GT MkII, αποτελούν μερικά από τα δυνατά όπλα του ανανεωμένου Ford GT

Ένα από τα πρώτα στοιχεία που διακρίνεις στο ανανεωμένο Ford GT είναι το ανθρακονημάτινο αμάξωμα που πλέον μπορεί να είναι απαλλαγμένο από κάποιο χρωματισμό και καλυμμένο μόνο με διάφανο βερνίκι, προσφέροντας μια άκρως ενδιαφέρουσα όψη.

Η ανανεωμένη έκδοση διατηρεί τον twin-turbo V6 κινητήρα των 3.5 λίτρων ο οποίος όμως έχει ανέβει από τους 655 στους 670 ίππους χάρη σε αναβαθμίσεις που βελτιώνουν την απόδοσή του στις υψηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον τα νέα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με μεγαλύτερα intercooler και έχουν ως στάνταρ εξοπλισμό την εξάτμιση Akrapovic που έως τώρα ήταν μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού.

Από εκεί και πέρα το αμάξωμα έχει δεχθεί αρκετές αεροδυναμικές αλλαγές για την βελτίωση της ροής του αέρα ενώ η διαφοροποιημένη είναι η δυναμική της ανάρτησης στο πρόγραμμα Track προκειμένου να βελτιωθεί ο έλεγχος του αμαξώματος και η ταχύτητα του αυτοκινήτου σε οριακές συνθήκες. Η νέα έκδοση GT Liquid Carbon με την εκτεθειμένη ανθρακονημάτινη απόχρωση θα συνοδεύεται από ζάντες κατασκευασμένες από το ίδιο υλικό οι οποίες προαιρετικά μπορεί να έχουν μπουλόνια από τιτάνιο. Με το ανανεωμένο Ford GT επανέρχεται και η απόχρωση Gulf Racing Heritage η οποία είναι εμπνευσμένη από αυτή που είχαν τα πρώτα Ford GT που κέρδισαν το Le Mans το 1968 και 1969.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ