2020-02-26 16:47:50
Φωτογραφία για iPhone 12: Οι προετοιμασίες της Apple με τους προμηθευτές της καθυστέρησαν λόγω του κορωναϊού
Η ανάπτυξη του iPhone 12 δεν εξελίσσεται ομαλά όπως συνήθως λόγω του coronavirus. Αυτό οφείλεται κυρίως στους μηχανικούς της Apple που έπρεπε να περιορίσουν τα ταξίδια τους στην Κίνα για να συνεργαστούν με μηχανικούς της Foxconn και άλλους συνεργάτες. 

Η παραγωγή του iPhone μεγάλης κλίμακας ξεκινάει κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά η Apple και οι συνεργάτες της θέτουν το στάδιο των σχεδίων λίγους μήνες νωρίτερα. Οι μηχανικοί της Apple ταξιδεύουν στην Κίνα για τις τελικές διαδικασίες συναρμολόγησης με τη Foxconn και άλλους. Ξεκινάει στα τέλη Ιανουαρίου και η Apple βρίσκεται συνήθως στα τελικά στάδια της τεχνικής επικύρωσης τον Φεβρουάριο με τη Foxconn, η οποία συγκεντρώνει μερικά μοντέλα για δοκιμές.

Τον Μάρτιο, οι μηχανικοί της Apple και της Foxconn συνεργάζονται για την προετοιμασία του σχεδίου για την παραγωγή μεγάλης κλίμακας που θα τεθεί σε εφαρμογή αργότερα το καλοκαίρι. Οι τελικές προσαρμογές για το iPhone και τις γραμμές παραγωγής πραγματοποιούνται τον Απρίλιο και τον Μάιο.


Φέτος, ολόκληρη η διαδικασία προετοιμασίας είναι πίσω από το χρονοδιάγραμμα και αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει αντίκτυπο στην κυκλοφορία του iPhone 12, που κανονικά έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο. "Δεν υπάρχει εργασία πρόσωπο με πρόσωπο", δήλωσε ένας διευθυντής σε έναν προμηθευτή στο Reuters . "Και νομίζει ότι πιθανότατα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι για τον άλλο μήνα στην καλύτερη περίπτωση." Μιλάμε πραγματικά για δύο χαμένους μήνες, οι οποίοι στον κύκλο των ηλεκτρονικών καταναλωτών είναι τεράστιοι » , πρόσθεσε.

Προστίθεται σε αυτό και η United, η αμερικανική αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιείται από τους μηχανικούς της Apple , η οποία έχει αναστείλει πολλές πτήσεις προς την Κίνα. Από την πλευρά της, η Apple έχει ήδη πει ότι επηρεάστηκε από τον κοροναϊό , αλλά φυσικά δεν ανακοίνωσε τίποτα δημοσίως για την ανάπτυξη του μελλοντικού iPhone.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ