2020-02-26 18:55:18
Φωτογραφία για Όλο το ρεπορτάζ: Ριζικές αλλαγές στον ΣΚΑΪ - Τέλος η Τατιάνα από...
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΚΑΪ ελέω Big Brother αλλά και βλέποντας τα χαμηλά ποσοστά που έκανε το My style rocks gala την προηγούμενη Παρασκευή, απέναντι στο Master Chef. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγο αναμένεται να έρθει τροποποίηση προγράμματος που μεταφέρει τη βραδινή εκδοχή του ριάλιτι μόδας από τις Παρασκευές την Κυριακή το μεσημέρι στη θέση της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου και μάλιστα μια αλλαγή που πρόκειται να ισχύσει άμεσα παρά το γεγονός ότι το Big Brother θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου. Ωστόσο, στον ΣΚΑΪ θέλησαν να έχουν όλο τον χρόνο για να επικοινωνήσουν την αλλαγή του My style rocks gala και στη συνέχεια να έχουν όλο το χρόνο για να διαχειριστούν τη μεγάλη πρεμιέρα του Μεγάλου Αδελφού.

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου θα προβάλλεται πλέον από αυτό το ΣΚ μόνο τα Σάββατα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και η εξέλιξη αυτή δεν είναι κάτι που χαροποιεί την ίδια την παρουσιάστρια,  ως επαγγελματίας αλλά και ως επιχειρηματίας είναι σε θέση να καταλάβει γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Μάλιστα, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι της έγινε πρόταση να μεταφερθεί η εκπομπή της το πρωί ,όμως, η ίδια δεν θέλησε να μετακινηθεί μεσούσης της σεζόν και πιο συγκεκριμένα τέσσερις μήνες πριν από το τέλος της χρονιάς.


Οι σχέσεις του καναλιού με την ίδια παραμένουν άριστες κυρίως με την Εύη Κουτσαυτάκη με την οποία η Τατιάνα διατηρεί εξ ίσου άριστες σχέσεις, παρά το γεγονός ότι η Τατιάνα δεν έχει περάσει λίγα το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, αναγνωρίζει το γεγονός ότι το κανάλι διατηρεί αυτούσια την ομάδα της παρά το γεγονός ότι η εκπομπή της μειώνεται κατά μια μέρα από εδώ και στο εξής.

ΑΠΟ: Tinasmess.gr - Tίνα Μεσσαροπούλου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ