2020-02-26 23:32:11
Φωτογραφία για Σοκαρισμένοι στο Kerpen
Στη γενέτειρα του Michael Schumacher, το Kerpen -μια μικρή πόλη που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κολονίας-, οι κάτοικοι δηλώνουν συγκλονισμένοι από την είδηση του σοβαρού τραυματισμού του συμπατριώτη τους.

Το κέντρο καρτ που έχει η οικογένεια στην πόλη των 65.000 κατοίκων ήταν κλειστό σήμερα, με κάποιους κατοίκους να αφήνουν κάποια αναμνηστικά έξω από τα σύρματα.

«Οι σκέψεις μου είναι με τον ίδιο και την οικογένειά του. Μαζί με τους πολίτες του Kerpen του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο και γρήγορη ανάρρωση», δήλωσε χαρακτηριστικά η δήμαρχος της πόλης, Mariles Sieburg.

«Είναι μεγάλο σοκ. Ήταν σούπερ σταρ της F1 και όλοι τον γνωρίζουν. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη», δήλωσε κάποιος κάτοικος του Kerpen. «Ξεπέρασε τόσα θέματα στους αγώνες και ελπίζω ότι θα ξεπεράσει και αυτό το ατύχημα και πως η υγεία του σύντομα θα βελτιωθεί», σχολίασε άλλος.

«Είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι συνέβη κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια διακοπών και κάνοντας σκι. Ελπίζω και εύχομαι ότι σύντομα θα γίνει καλά», είπε μια κυρία.

Σοκαρισμένος και ο Vettel

Ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, Sebastian Vettel (ο οποίος να σημειώσουμε πως ΔΕΝ έχει επίσημο λογαριασμό στο twitter) δήλωσε μιλώντας στα ΜΜΕ: «Είμαι σοκαρισμένος κι ελπίζω ότι θα γίνει καλά το συντομότερο δυνατόν. Τώρα εύχομαι πολλή δύναμη στην οικογένειά του».

Βy: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ