2020-02-26 23:32:11
Φωτογραφία για Τέλος η σεζόν για Raikkonen!
Κάπως έτσι κλείνει το κεφάλαιο Lotus για τον Kimi Raikkonen, πριν καν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Ο Φινλανδός πιλότος, που προ ημερών μάλιστα βρέθηκε στο Maranello όπου είχε μια πρώτη συνάντηση με τον Luca di Montezemolo και τους ανθρώπους της Ferrari, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη μέση, για να διορθώσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τους αγώνες του Austin και της Βραζιλίας. Η επέμβαση θα γίνει εντός των ημερών στο Salburg.

«Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήταν ωραία να ολοκληρώσει τη χρονιά με τη Lotus και να τρέξει στα δύο τελευταία grand prix. Ωστόσο, λόγω των πολύ έντονων πόνων που έχει ο Kimi, αυτό δεν είναι δυνατό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2007, Steve Robertson στο Autosport.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να κάνει τώρα την επέμβαση, έπαιξε ενδεχομένως το γεγονός ότι δεν έχει πληρωθεί. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι λίγο έλειψε να μην ταξιδέψει στο Abu Dhabi γι' αυτόν τον λόγο. Υπήρξε βέβαια συμφωνία πως θα «έβγαζε» τη χρονιά, όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια η ομάδα, κάτι που τελικά δεν πρόκειται να γίνει.


Μετά από αυτήν την εξέλιξη η Lotus θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Raikkonen για τους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς. Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο περσινός Πρωταθλητής του GP2 Davide Valsecchi που εκτελεί χρέη 3ου οδηγού στην ομάδα. Υπάρχει ωστόσο και το σενάριο που την θέλει να στρέφεται στην περίπτωση του Nico Hulkenberg.

By: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ