2020-02-26 23:32:11
Φωτογραφία για Λανσάρισμα νέου προσομοιωτή της Mercedes στο Abu Dhabi
Ο οδηγός της FORMULA 1 και πρεσβευτής της μάρκας, Nico Rosberg, και o CEO της IWC Schaffhausen, Georges Kern, λάνσαραν τον προσομοιωτή της MERCEDES AMG PETRONAS στο Abu Dhabi, ενώ συζήτησαν και για τον κόσμο της ωρολογοποιίας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο προσομοιωτής θα είναι ανοιχτός στο κοινό στη Galleria από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου 2013.

Η IWC Schaffhausen είναι ο Επίσημος Τεχνικός Συνεργάτης της ομάδας MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ από την αρχή του έτους.

Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας IWC Schaffhausen παρουσίασε τον προσομοιωτή της MERCEDES AMG PETRONAS μαζί με μία pop-up έκθεση ρολογιών της IWC στο Great Room της Galleria στο Abu Dhabi στις 31 Οκτωβρίου 2013, σε μια προσπάθεια να τιμήσει την επίσημη συνεργασία της με την ομάδα της MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™.

Ο Georges Kern αναφέρει σχετικά: «Τόσο η IWC Schaffhausen όσο και η MERCEDES AMG PETRONAS μοιράζονται παρόμοιες αξίες: αυτές της μηχανικής, των υψηλών επιδόσεων, της ακρίβειας και της τεχνολογίας. Έχοντας τον προσομοιωτή και την έκθεση στη Galleria, αποτίνουμε φόρο τιμής στη συνεργασία μας».


Συμπίπτοντας με το συναρπαστικό Grand Prix στο Abu Dhabi, ο προσομοιωτής θα είναι σε λειτουργία από την 31η Οκτωβρίου μέχρι και την 7η Νοέμβριου 2013. Ο Georges Kern και ο Nico Rosberg μοιράστηκαν ιστορίες για τους αντίστοιχους τομείς ενδιαφέροντός τους με τους δημοσιογράφους της περιοχής. Σε έναν φιλικό αγώνα στον προσομοιωτή, ο Nico σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο του γύρου, ενώ οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί του.

Ο Nico Rosberg δήλωσε σχετικά με την συνεργασία του με την IWC: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που συνεργάζομαι με μία μάρκα που συμμερίζεται τις αξίες και τη δέσμευσή μας. Μόλις πήγα στον προσομοιωτή και έχω να πω ότι πρέπει όλοι να το προσπαθήσουν, καθώς προσφέρει μια συναρπαστική ματιά της αδρεναλίνης που βιώνουν οι οδηγοί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα».

ΤΟ INGENIEUR PERPETUAL CALENDAR DIGITAL DATE-MONTH ΣΤΗΝ "POLE POSITION"

Η έκθεση δεν φιλοξενεί μόνο τον προσομοιωτή, αλλά και τη νέα συλλογή Ingenieur. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της IWC εμπνεύστηκαν από τους αγώνες της FORMULA1. Τα υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπως το τιτάνιο, το ανθρακόνημα και το κεραμικό, είναι και τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας συλλογής ρολογιών Ingenieur. Αυτή η τεχνολογικά απαιτητική τεχνική επιβεβαιώνει τη σπουδαία φήμη της IWC Schaffhausen, ως μια εταιρεία που κατασκευάζει ρολόγια υψηλής ποιότητας για περισσότερα από 140 χρόνια. Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι επισκέπτες μπορούν να δουν ένα από τα πιο πολύτιμα ρολόγια IWC: το Ingenieur Perpetual Calendar Digital Date-Month με κάσα από τιτάνιο αλουμινίου και ρότορα που μοιάζει με τις ακτίνες σε μια ζάντα αυτοκινήτου. Το Ingenieur Perpetual Calendar Digital Date-Month έχει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς και πολύπλοκους μηχανισμούς με διηνεκές ημερολόγιο και διαθέτει ένδειξη δίσεκτου έτους, λειτουργία "flyback", καθώς και μεγάλες διψήφιες ενδείξεις για την ημερομηνία και το μήνα.

Βy: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τέλος η σεζόν για Raikkonen!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τέλος η σεζόν για Raikkonen!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ