2020-02-27 06:47:46
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Δεν της άρεσε το Δάπεδό της και έτσι έκανε ΑΥΤΟ. Το αποτέλεσμα θα σας Εντυπωσιάσει!

Η Tasha, ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού, ήθελε να κάνει κάτι για το αηδιαστικό πάτωμα του σπιτιού της, αλλά δεν ήθελε να ξοδέψει πολλά χρήματα. Τότε άρχισε να σκέφτεται εναλλακτικές για να μην χρειαστεί να ξηλώσει το πάτωμα ή να βάλει από πάνω κάτι ακριβό.

“Το σχέδιο από τα πλακάκια ήταν τραγικό και ήταν και από βινύλιο”, γράφει στο μπλογκ της Designer Trapped In A Lawyer’s Body. “Δεν ήταν και πολύ εύκολο. Αλλά δεν ήθελα να ξοδέψω πολλά χρήματα.”

Η Tasha βρήκε τότε τον καλύτερο τρόπο για να καλύψει το απαίσιο πάτωμα και μάλιστα πολύ οικονομικά! Αποφάσισε να βάψει το πάτωμα της και να φτιάξει ένα όμορφο ριγέ σχέδιο και το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο.



“Αντί να διαλέξω ένα αυστηρό ασπρόμαυρο, ήθελα ένα πιο απαλό λουκ, κι έτσι χρησιμοποίησα σπασμένο λευκό και ανθρακί”, έγραψε.

Η Tasha άρχισε προετοιμάζοντας το πάτωμα για βάψιμο σαν να επρόκειτο για τοίχο. Χρησιμοποίησε μόνο ένα στρώμα αστάρι και το πέρασε με ρολό.



Το άφησε ένα βράδυ και στη συνέχεια το πέρασε με το άσπρο που είχε επιλέξει. Αυτή ήταν απλά η βάση για το σχέδιο, αλλά ήδη φαινόταν η διαφορά.

Μετά τοποθέτησε ταινία για βάψιμο για να γίνουν οι ρίγες όσο το δυνατόν πιο ίσιες.



“Χρησιμοποίησα το υπάρχον σχέδιο από τα πλακάκια για να καθορίσω το πάχος από τις ρίγες, κι έτσι δεν χρειάστηκε να κάνω πολλές μετρήσεις”, έγραψε η Tasha.

Τέλος, πέρασε δύο στρώσεις και από το σκούρο χρώμα.

Όταν τελείωσε το βάψιμο, έμενε μόνο να καθαρίσει, να βγάλει την ταινία και να απολαύσει το καινούριο της πάτωμα!



“Το λατρεύω αυτό το πάτωμα”, έγραψε η Tasha. “Έχουν περάσει 2 μήνες από τότε που το έβαψα, αλλά διατηρείται ακόμα τέλεια.”

via

Let's block ads! (Why?)

Δεν της άρεσε το Δάπεδό της και έτσι έκανε ΑΥΤΟ. Το αποτέλεσμα θα σας Εντυπωσιάσει! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ