2020-02-27 12:28:19
Φωτογραφία για BENJAMIN FULFORD: COVID-19 ΙΟΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Μπέντζαμιν Φουλφορντ, ρεπόρτερ και ερευνητικός δημοσιογράφος λέει τα εξής:

Ο καθένας υψώνει το δάκτυλο του σε όλους τους άλλους, με πολλή παραπληροφόρηση και άγριες ιστορίες στο Twitter που μπορώ να δω … πολλά από αυτά σχεδιάστηκαν για να προκαλέσουν συναισθήματα φόβου και θυμού.

Όπως γνωρίζετε, παρακολούθησα τη μοριακή γενετική στον κύκλο της Μικροβιολογίας και της Ανοσολογίας πριν πάω στην ιατρική και στη συνέχεια έκανα πολλές περιστροφές μολυσματικών ασθενειών κατά τη διάρκεια της ιατρικής μου εκπαίδευσης στην πρώτη κλινική του Καναδά στην Οτάβα.

Μπορώ μόνο να πω ότι εξετάζω τη μοριακή γενετική του ιού Covid-19 (υποθέτοντας ότι είναι στην πραγματικότητα η αιτία ολόκληρης της ασθένειας). Μου φαίνεται ότι η γενετική σύνθεση του Covid-19 δείχνει την πρόθεση του «κατασκευαστή». Έχει μερικά από τα πιο σοβαρά παθογόνα χαρακτηριστικά του ιού SARS, με ορισμένα στοιχεία των ακολουθιών εισαγωγής του HIV που επιτρέπουν στους ιούς να κρύβονται από τις ανοσολογικές αντιδράσεις (γεγονός που καθιστά την παρασκευή του εμβολίου πιο δύσκολη)

. Επίσης, στοχεύει συγκεκριμένες αλληλουχίες που είναι πιο συχνές για τη σύνδεση / εισβολή στα ασιατικά γονιδιώματα και περιέχει γενετικές αλληλουχίες που είναι κοινές στον ιό H1N1 και βελτιώνουν τη φορητότητα. Δεν νομίζω ότι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά εμφανίστηκαν τυχαία στη φύση.

Σίγουρα μυρίζει σαν μια βαθιά κραυγαλέα επίθεση, ειδικά δεδομένου ότι η Κίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες τελικά άρχισαν να εξομαλύνουν τις εμπορικές διαφορές τους.

Οι ιατρικές μου πηγές από τη CIA μου έλεγαν ότι αυτό είναι βιο-όπλο. Είναι ενδιαφέρον ότι σύμφωνα με τα στατιστικά μοντέλα που χρησιμοποιούν, θα πρέπει τώρα να μολυνθούν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά όχι. Κάτι έχει εξασθενήσει τον ιό και το έχει μετατρέψει σε κάτι παρόμοιας έντασης με το κρύωμα.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχασε προθεσμία πληρωμής στις 16 Φεβρουαρίου και τώρα απειλεί να δηλητηριάσει την παγκόσμια παροχή νερού, λένε οι πηγές του MI6 και της CIA. Μια υψηλή πηγή της CIA είπε ότι η απειλή: «Θυμηθείτε ότι καθαρό, καθαρό νερό είναι ζωή. Αυτό θα είναι πιο πολύτιμο από τον χρυσό. «Μετάφραση:» Παραδώστε το χρυσό, διαφορετικά θα σας δηλητηριάσουμε το νερό «.

Ως αποτέλεσμα της πτώχευσης της αμερικανικής εταιρίας, « η MOSSAD-IDOD έχει αναλάβει το ρόλο του de facto εργαζόμενου στις Ηνωμένες Πολιτείες», ανέφεραν οι πηγές του MI6.

«Ή με άλλα λόγια … η δυναστεία τραπεζών της Rothschild-Federal Reserve έβγαλε τα δάνεια και απλά κατάσχεσε ολόκληρη τη χώρα ως ασφάλεια», ανέφεραν πηγές. Οι πηγές του Πενταγώνου το επιβεβαιώνουν, λέγοντας ότι η εταιρική κυβέρνηση Trump-US διευθύνεται σήμερα από ισραηλινό εξοπλισμό για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο στη Νέα Υόρκη.

BENJAMIN FULFORD = U S group misses payment deadline and threatens to poison world’s water supply

[embedded content]

Benjamin Fulford Interview: Corona Virus trail leads to Netanyahu

[embedded content]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ