2020-02-27 20:00:25
Φωτογραφία για Έρχονται αλλαγές το καλοκαίρι στον Ατρόμητο
Μία τελευταία ζαριά θα ρίξει ο Ατρόμητος στο ματς με τον Άρη για είσοδο στα πλέι οφ της Super League 1. Αφενός, όμως, δεν είναι εύκολο να πάρει διπλό στη Θεσσαλονίκη και αφετέρου δεν εξαρτάται τίποτα από εκείνον. ΟΦΗ πρωτίστως (έχει μέσα τη Λαμία) και Αστέρας Τρίπολης δευτερευόντως (παίζει εκτός με την ΑΕΛ)

είναι οι ομάδες που διατηρούν περισσότερες πιθανότητες να συμπληρώσουν την εξάδα. Σε περίπτωση που κλειδώσει αυτή και ο Ατρόμητος είναι εκτός, η σεζόν θα είναι δεδομένα αποτυχημένη. Για τη διοίκηση, βέβαια, είναι ούτως ή άλλως και γι’ αυτό έχει παρθεί η απόφαση για μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι. Το θέμα του προπονητή είναι από εκείνα που θα παίζουν στο τραπέζι, αλλά όχι μόνο. Ο Σάββας Παντελίδης ήταν γνωστό πως συμφώνησε με τους Περιστεριώτες έως το καλοκαίρι και… βλέπουμε. Αυτό που διαπιστώνει είναι πως θα χρειάζονταν αρκετές αλλαγές για να γίνει ο Ατρόμητος η ομάδα που θέλει
. Την ίδια στιγμή, όμως, και η διοίκηση έχει συνειδητοποιήσει πως μάλλον χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Γι΄αυτό και έχει ήδη τις κεραίες της ανοιχτές για προπονητή. Ταυτόχρονα, όμως, θα πρέπει να κάνει και αλλαγές στο ρόστερ. Κατράνης και Ανδρούτσος είναι δανεικοί, , ενώ υπάρχουν και παίκτες που μένουν ελεύθεροι. Μέγερι, Γκάλο και Μπαένα εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία και θα είναι έκπληξη εάν μείνει πάνω από ένας εξ αυτών. Ο Μέγερι θεωρείται φευγάτος, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση βαδίζει και ο τρίτος. Ο Ντε Πο έχει οψιόν ανανέωσης, ενώ υπάρχουν και άλλα ερωτηματικά. Ένα από τα μεγαλύτερα είναι το μέλλον του Βέλλιου. Ο 28χρονος επιθετικός έχει το υψηλότερο συμβόλαιο και η προσφορά του είναι δυσανάλογη. Αυτό προβληματίζει αρκετούς στο Περιστέρι, όμως, δεν αποκλείεται για την οριστική απόφαση να ληφθεί και η άποψη όποιου είναι προπονητής τη νέα σεζόν.

Πηγή: sportime.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ