2020-02-27 20:06:14
Φωτογραφία για iOS 13.4: Μια λειτουργία για την επαναφορά του iPhone χωρίς iTunes
Η τρίτη έκδοση beta του iOS 13.4 αποκρύπτει μια νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να απομακρύνετε το κινητό σας απο τον υπολογιστή σας ή το Mac λίγο περισσότερο. Μπορείτε να επαναφέρετε το iPhone ή το iPad απευθείας από τη συσκευή, χωρίς να μεταβείτε στο iTunes (ή στο Finder στο macOS Catalina).  

Το χαρακτηριστικό, το οποίο αποκαλύφθηκε από το 9to5Mac , ονομάζεται "Ανάκτηση OS" και είναι αδύνατο ακόμη να έχουμε όλες τις λεπτομέρειες γι 'αυτό επειδή δεν ενεργοποιείται στην τελευταία beta του iOS 13.4. Υπάρχει μόνο ένα κομμάτι του κώδικα και η εικόνα παραπάνω. Τα μόνα επιβεβαιωμένα στοιχεία είναι ότι θα είναι δυνατή η επαναφορά του iOS μέσω του Διαδικτύου ή με την  σύνδεση της συσκευής σε άλλο iPhone ή iPad μέσω USB.

Οι χρήστες των Mac γνωρίζουν ήδη την αποκατάσταση απευθείας από το μηχάνημα εδώ και καιρό. Πράγματι, η Apple έχει προσφέρει εδώ και χρόνια ένα σύστημα που σας επιτρέπει να κατεβάζετε το MacOS και να κάνετε μια επαναφορά. Έτσι θα είναι μια παρόμοια διαδικασία και για το iPhone και το iPad στο σχετικά σύντομο μέλλον.

Η Apple δεν έχει σχολιάσει ακόμα την αποκατάσταση του iPhone ή του iPad χωρίς υπολογιστή αυτή τη στιγμή και δεν είναι σαφές εάν η λειτουργία θα είναι έτοιμη με το iOS 13.4 στην τελική έκδοση. Αυτό ενισχύει εν πάση περιπτώσει λίγο περισσότερο τη φήμη ότι η Apple ετοιμάζει ίσως ένα iPhone χωρίς θύρα Lightning και η απελευθέρωσή του θα πραγματοποιηθεί το 2021.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ