2020-02-27 23:00:53
Φωτογραφία για Ανοίγει MediaMarkt στην Ρόδο – To πρώτο κατάστημα μετά την ένταξη στην Public
Η Ρόδος θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της MediaMarkt στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα δρομολογεί τη λειτουργία νέου καταστήματος στην ελληνική αγορά, και συγκεκριμένα στο νησί των Ιπποτών.

Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα που ανοίγει η αλυσίδα, μετά την συμφωνία ένταξης στον όμιλο Public πριν από περίπου εννέα μήνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατική», το νέο κατάστημα θα στεγασθεί σε ακίνητο της εταιρείας «Κτίριο ΑΕ», συμφερόντων της οικογένειας Ατσίδη, εμβαδού 2.180 τ.μ., που ανέγειρε στην Εθνική Οδό Ρόδου – Λίνδου.

Φήμες ήθελαν το συγκεκριμένο ακίνητο να στεγάζει το πρώτο κατάστημα της εταιρείας «Πλαίσιο» στα Δωδεκάνησα, οι οποίες ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν. Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης».

Το νέο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020 ενώ ήδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για την διαμόρφωση των χώρων του. Να σημειωθεί πως στην πόλη της Ρόδου λειτουργούν ήδη δυο καταστήματα Public με αρκετά μεγάλη επιτυχία.


Η παραπάνω κίνηση προφανώς σηματοδοτεί την έναρξη υλοποίησης του πλάνου ανάπτυξης που έχει καταστρώσει η νέα κοινή εταιρεία Public/MediaMarkt, η οποία φιλοδοξεί να διευρύνει το αποτύπωμά της στην ελληνική αγορά.

Η Media Markt αριθμεί σήμερα 12 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα. Συνολικά, το νέο σχήμα Public/MediaMarkt διαθέτει πάνω από 67 φυσικά και 4 online καταστήματα (www.public.gr, www.public-cyprus.com.cy, www.publicbusiness.gr, www.mediamarkt.gr) σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ ο τζίρος του εκτιμάται σε περίπου 460 εκατ. ευρώ.
mononews
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ