2020-02-28 00:49:15
Φωτογραφία για Ο Παναγιώτης Νταής νέος πρόεδρος του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων
Η προκάτοχός, του Αθηνά Χατζηπέτρου, αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου

και διευθύνουσας συμβούλου στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.

Ο Παναγιώτης Νταής είναι ο νέος πρόεδρος του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων (ΤΑΠ) σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση του αναρτήθηκε σήμερα στη «Διαύγεια». Ο κ. Νταής θα αντικαταστήσει την Αθηνά Χατζηπέτρου η οποία αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.

Ο νέος πρόεδρος του ΤΑΠ είναι μέλος του Δ.Σ. του «Διαζώματος» ενώ έχει συνεργαστεί και κατά το παρελθόν με το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, συγκεκριμένα στα διαχείριση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ. Έχει σπουδάσει Νομικές, Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ έχει διατελέσει μεταξύ άλλων προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διοικητικής Μεταρρύθμισης του Ε.Σ.Π.Α. (2008 – 2010), Προϊστάμενος Διεύθυνσης Απλούστευσης Διαδικασιών και Παραγωγικότητας/ Γ.Γ.Δ.Δ. – Η.Δ. Υπουργείου Εσωτερικών (2010 – 2011) κ.α.


Η τέως πρόεδρος του ΤΑΠ, Αθηνά Χατζηπέτρου, ορίστηκε πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβούλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Η νέα του θέση βεβαίως είναι νευραλγική καθώς Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων & Απαλλοτριώσεων είναι υπεύθυνο για την ανάδειξη και προβολή μνημείων και αρχαιολογικών χώρων της Ελλάδας τη διαχείριση αρχαιολογικών πόρων από σταθερές πηγές εσόδων αλλά και από παραγωγικές δραστηριότητες που αξιοποιούν στοιχεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. τις απαλλοτριώσεις ακινήτων για αρχαιολογικούς σκοπούς τη γενικότερη στήριξη του έργου της αρχαιολογικής υπηρεσίας

τα οποία αποτελούν το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων & Απαλλοτριώσεων σε όρια δραστηριοτήτων που ορίζονται από την πολιτική του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και τις ενέργειες της διοίκησης του ΤΑΠ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ