2020-02-28 10:18:10
Φωτογραφία για Σημαντικό: ΠΟΕΣ - Υγιεινή Στρατιωτικού Προσωπικού (Προστασία από τον Κορωνοϊό CAVID-19)
ΘΕΜΑ : Υγιεινή Στρατιωτικού Προσωπικού (Προστασία από τον Κορωνοϊό CAVID-19)

ΣΧΕΤ : ΠαΔ 7-2/2019/ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ Περί Ανοσοποίησης Εμβολιασμών στις ΕΔ

1. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε από τα κάθε μορφής μέσα μαζικής επικοινωνίας (ΜΜΕ) τη μεγάλη διάσταση που έχει πάρει η εξάπλωση του κορωνοϊού και τα μέτρα που λαμβάνονται σε χώρες επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

2. Ήδη μεγάλο μέρος της Ιταλίας και ξενοδοχείο στα Κανάρια νησιά τέθηκαν σε κατάσταση καραντίνας, ενώ από πρόσφατες επίσημες δηλώσεις αξιωματούχων τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Χώρα μας ανέρχονται σε τρία (3).

3. Ο Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλειος Κικίλιας, αποφάσισε, ως προληπτικό μέτρο για τη μη διάδοση του ιού, τη ματαίωση όλων των καρναβαλιστικών παρελάσεων της χώρας, εξαιτίας του συνωστισμού που αυτές προκαλούν.

4. Συνάδελφοί μας, παρακολουθώντας τις σχετικές εξελίξεις και προσπαθώντας να ενημερωθούν υπεύθυνα τόσο για τη σοβαρότητα του ιού, όσο και για τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν τόσο από τους ίδιους όσο και από τις Μονάδες που υπηρετούν (έκτακτες αιτήσεις σε αναλώσιμο φαρμακοεπιδεσμικό υλικό κλπ), ιδιαίτερα στους χώρους εργασίας τους, όπου η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού προσωπικού σε μικρούς χώρους είναι συνήθης, επικοινώνησαν με ενώσεις – μέλη μας, ζητώντας την παρέμβασή μας προκειμένου η Υπηρεσία να ενημερώσει υπεύθυνα το προσωπικό της, τόσο για τον ίδιο τον ιό, όσο και για τα μέτρα προστασίας έναντι του ιού, ιδιαίτερα στις παραγωγικές σχολές μας.

5
. Συναφώς θέτουμε εις γνώση σας και την ανησυχία των στελεχών, σε μια ενδεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων, ενόψει μάλιστα της μετακίνησης προσωπικού και προετοιμασίας του για τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, ιδίως αυτές που θα λάβουν χώρα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, πόλεις στις οποίες έχουν επιβεβαιωθεί τα αναφερόμενα κρούσματα.

6. Κατόπιν τούτων παρακαλούμε όπως εκδώσετε οδηγίες/κατευθύνσεις με έγγραφη ενημέρωση όλου του προσωπικού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για ενέργειες που οφείλονται να πράξουν αφ΄ ενός η ίδια η Υπηρεσία και αφ΄ ετέρου τα στελέχη κατά μόνας ή κατά Υπηρεσία.

ΠΟΕΣ 355/2020 ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΤΡ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Επισυναπτόμενα αρχεία

355-2020 ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΤΡ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ.pdf
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έφυγε στα 97 η Άλκη Ζέη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έφυγε στα 97 η Άλκη Ζέη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ