2020-02-28 14:36:56
Φωτογραφία για Συνάντηση της Αντιπεριφειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μ. Σαλμά, με τη νέα Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σώματος
Συνάντηση συνεργασίας με τη νέα διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου η Αντιπεριφειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά.

Πιο συγκεκριμένα, την κ. Σαλμά επισκέφθηκαν, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Νήσων,  Υποστράτηγος, Ιωάννης Πετρούτσος , ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος, Νικόλαος Ρουμελιώτης και ο Διοικητής  Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Χριστόφορος Μπόκας, ενώ παρέστη και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε.Αιτωλ/νίας, Νικόλαος Νικολόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις για την καλύτερη δυνατή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και θέματα που αφορούν την ετοιμότητα παρέμβασης σε έκτακτα φαινόμενα, τόσο για την εναπομείνασα χειμερινή περίοδο όσο και ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2020.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα ήθη, νέα… έθιμα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα ήθη, νέα… έθιμα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ