2020-02-28 17:31:34
Φωτογραφία για ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: Οι λαϊκισμοί και η ανικανότητα έφεραν το τέλος της Ιόνιας Οδού
       Ο συνδυασμός «Ορίζοντες Ηπείρου» σε δελτίο τύπου απαντά στον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη για την επιλογή του, το Περιφερειακό Συμβούλιο να αποφασίσει τα επόμενα βήματα για τη διεκδίκηση των οδικών αξόνων της Ηπείρου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει, το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν θα γίνει το «πλυντήριο» των αδιαμφισβήτητων ευθυνών της Περιφερειακής Αρχής, με δεδομένες όλες τις αρνητικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων.

Ο Περιφερειάρχης που δεν ενημέρωσε ποτέ με δική του πρωτοβουλία το σώμα για τις συναντήσεις του με Υπουργούς και τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό, ο Περιφερειάρχης που απαξίωσε να ενημερώσει το σώμα, ως όφειλε, για τα αποτελέσματα της συνάντησης της Αθήνας για τους οδικούς άξονες, ο Περιφερειάρχης που άφησε εκτός από τα θέματα του Περιφερειακού Συμβουλίου της ερχόμενης Τετάρτης τον κοροναϊό, ο Περιφερειάρχης που εξαντλεί τον προβλεπόμενο από το νόμο χρόνο για τις απαραίτητες, τακτικές συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, σήμερα είπε ότι μαζί με το Περιφερειακό Συμβούλιο, θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα για τη διεκδίκηση των οδικών αξόνων της Ηπείρου, τους οποίους η κυβέρνηση σήμερα του αρνείται ως κομματικού υπαλλήλου.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ