2020-02-28 21:00:46
Φωτογραφία για Ο διεθνής Τύπος αποθεώνει τον Ολυμπιακό για την μνημειώδη πρόκρισή του
Μεγάλη έκταση, όπως ήταν αναμενόμενο δόθηκε στην επική πρόκριση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, απέναντι στην Άρσεναλ, στους «32» του Europa League.

Ο πρωτοπόρος της ελληνικής Super League, ξεπερνώντας την ήττα (0-1) στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατάφερε να υποχρεώσει την Άρσεναλ στην πρώτη της ήττα μέσα στο 2020 και να προκριθεί μετά από μία… τρελή παράταση στους «16» της διοργάνωσης.

«Ο Ελ Αραμπί… σκότωσε τους κανονιέρηδες», έγραψε η ιστοσελίδα της UEFA, σημειώνοντας τον «αποκλεισμό-σοκ» της Άρσεναλ.

Το BBC, τόνισε πως «ο Μικέλ Αρτέτα ήταν δυσαρεστημένος με την «απαράδεκτη» άμυνα της Άρσεναλ, η οποία γνώρισε μια συγκλονιστική ήττα στο Europa League από τον Ολυμπιακό. Οι επισκέπτες τιμώρησαν για δεύτερη φορά με τον Ελ Αραμπί μία απαίσια άμυνα».

«Εμβρόντητη η Άρσεναλ από τη νίκη του Ολυμπιακού στην παράταση» ανέφερε η Telegraph, ενώ η Evening Standard έκανε λόγο για «ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού που έφτασε στην παράταση».


Η L’ Equipe ανέφερε πως η «Άρσεναλ αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό μετά από μία τρελή παράταση», ενώ η Gazzetta dello Sport έγραψε για «ένα παιχνίδι χιλίων προσώπων, που έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό».

Η ισπανική Marca σημείωσε: «τρελό φινάλε στο Emirates που άφησε έξω την Άρσεναλ», ενώ η AS υπογράμμισε: «Ό,τι συνέβη από το 113` έως το 123` στο ματς Άρσεναλ-Ολυμπιακός είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου: κρατήστε το… Ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, αμέσως μετά ο Ομπαμεγιάνκ απέτυχε…».

Τέλος, η πορτογαλική A Bola έγραψε: «Ο Πέδρο Μαρτίνς στους «16» νικώντας μέσα στο σπίτι της Άρσεναλ».
toeidesauto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ