2020-02-28 21:04:04
Φωτογραφία για Πόσο κοστίζει να επισκεφτείς 6 εστιατόρια με αστέρια Michelin σε 1 εβδομάδα;
Μία γαστρονομική, παραποτάμια κρουαζιέρα στη Γαλλία υπόσχεται εμπειρίες πολλών αστέρων Michelin, με γεύμα σε 6 διαφορετικά, βραβευμένα εστιατόρια.

Η εταιρεία κρουαζιέρας Belmond προσφέρει ένα νέο πακέτο αποκλειστικά για foodies, το «Epicurean Burgundy: A 12-star cruise» ή αλλιώς μια κρουαζιέρα 7 ημερών, που μεταξύ άλλων προσφέρει τη δυνατότητα να γευματίσει κάποιος σε 6 διαφορετικά εστιατόρια,ένα κάθε βραδιά, βραβευμένα όλα με αστέρια Michelin. Όπως καταλαβαίνετε από το όνομα του πακέτου, το άθροισμα των αστεριών των εστιατορίων είναι 12.

Η κρουαζιέρα ξεκινάει στις 9 Αυγούστου από το Saint-Jean-de-Losne και καταλήγει στη Λιόν. Πρώτη στάση το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin «La Côte Saint-Jacques» στην Οσέρ (πρωτεύουσα του διαμερίσματος Ιόν) και ακολουθεί το βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin «Maison Lameloise» στη Chagny. Την 3η μέρα, οι επιβάτες θα απολαύσουν το γεύμα τους στο βραβευμένο με 1 αστέρι «Le Jardin des Rempart» στην πόλη Μπων -την «πρωτεύουσα του κρασιού» της Βουργουνδίας, ενώ την 4η μέρα θα επισκεφθούν το βραβευμένο επίσης με 1 αστέρι Michelin «Aux Terrasses» στο Tournus
. Την 5η μέρα το γεύμα σερβίρεται στο βραβευμένο με 3 αστέρια «Georges Blanc» στην Vonnas και το τελευταίο εστιατόριο στη λίστα, είναι το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin «Restaurant Paul Bocuse».

Με τόσα εστιατόρια στο πλούσιο πρόγραμμα της, η συγκεκριμένη κρουαζιέρα δεν θα μπορούσε να είναι οικονομική. Για την ακρίβεια, το συνολικό κόστος είναι 7,333€ το άτομο, με το κόστος να καλύπτει τα γεύματα, κάποιες εξορμήσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα και τη μεταφορά. Σημειώνεται ότι το σκάφος διαθέτει 6 πολυτελείς καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα.
belmond.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ