2020-02-28 23:29:50
Φωτογραφία για Τόνια Σωτηροπούλου: Γενικά είμαι ο άνθρωπος που παίρνω την αστυνομία συχνά
«Τα βράδια που ήθελα να κοιμηθώ έπαιρνα την αστυνομία να έρθει να κλείσει το μπαρ απέναντί μου», είπε η ηθοποιός

Στο σημείο συνάντησης στην εκπομπή της ΕΡΤ βρέθηκαν χθες βράδυ η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Μοθωναίος. Οι δύο ηθοποιοί, ευδιάθετοι και χαλαροί όσο ποτέ, συζήτησαν για όλα. Μίλησαν μεταξύ άλλων για την πρώτη τους γνωριμία και τη χημεία μεταξύ τους, την «ιδιόμορφη» σχέση τους με τα social media, τις πιο αμήχανες οντισιόν που έχουν βιώσει στην καριέρα τους και αναλύουν όλα εκείνα που διαμορφώνουν την καθημερινότητά τους.

Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο άνοιξε την καρδιά της και απάντησε με κάθε ειλικρίνεια στα ερωτήματα που τέθηκαν αποκαλύπτοντας έτσι άγνωστες πτυχές της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε ότι είναι δικομανής, πως παίρνει συχνά την αστυνομία και ότι η μητέρα της την έχει μπερδέψει με την Νικολέττα Ράλλη. Μάλιστα για τον αγαπημένο της Κωστή Μαραβέγια είπε πώς της λέει πως, όταν γελάει πονηρά, μοιάζει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


«Είμαι δικομανής. Γενικά είμαι ο άνθρωπος που παίρνω την αστυνομία συχνά. Έχω πάρει πολλές φορές για σκουπίδια, για θόρυβο… Έμενα στου Ψυρρή πριν δύο - τρία χρόνια και έπαιρνα συνέχεια την αστυνομία και έλεγα κάνουν φασαρία, πετάνε τα σκουπίδια… Απέναντι από το σπίτι μου ήταν ένα μπαρ, ήταν το αγαπημένο μου και εγώ πήγαινα συνέχεια εκεί αλλά τα βράδια που ήθελα να κοιμηθώ έπαιρνα την αστυνομία να έρθει να τους κλείσει.

Είχαν το νούμερο μου και πολλές φορές το είχαν σηκώσει και μου έλεγαν «κυρία Σωτηροπούλου τι κάνετε;» και απαντούσα «πείτε τους να κάνουν απέναντι ησυχία». Την τρίτη φορά που πήρα τηλέφωνο τους λέω σαν δικαιολογία ότι κοιμούνται τα παιδιά… Μου λένε προσβλητικά «κυρία Σωτηροπούλου, δεν έχετε παιδιά» και λέω «φιλοξενώ έχετε κάποιο πρόβλημα;».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ