2020-02-29 07:59:08
Φωτογραφία για Ο καλύτερος θαυμαστής του ΑΓΕΕΘΑ
Του Ηλία Προύφα

Θα  μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος θαυμαστής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου.

Ο λόγος για τον Αστυνομικό της προσωπικής ασφάλειας του Κώστα Καραμανλή, Δημοτικό Σύμβουλο Λάρισας, Κώστα Αργυρόπουλο, ο οποίος παρευρέθηκε μαζί μας προχθές βράδυ στην κοπή της Λαρισαϊκής Λέσχης Λάρισας.

Και τι δεν είπε για το Στρατηγό, τα καλύτερα οφείλουμε να τονίσουμε, τόσο που ως ένα μεγάλο βαθμό αφήσαμε τον Κορονοϊό και όλα τα άλλα θέματα συζήτησης και μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕ Λάρισας, Σμηναγό Θωμά Ντιντιό, τον ακούγαμε με προσοχή.

Μεταξύ ντόπιου κρασιού ιδιοκτησίας Πρεζεράκου, πονοκεφάλου (προεόρτιων ίωσης και πίεσης για να μην παρεξηγηθούμε) και...Στρατηγού Φλώρου, κύλησε η όντως υπέροχη βραδιά της Λαρισαϊκής Λέσχης, όπου Πρόεδρος, είναι ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Πτέραρχος Γρηγόριος Πρεζεράκος.

Τώρα όσον αφορά τον καλό φίλο και Λαρισαίο συνοδοιπόρο Κώστα Αργυρόπουλο, προσωπικά του πρότεινα στην κοπή της πίτας, αφού έχει τόση ''αδυναμία'' στο Στρατηγό, να του βγάλει ξεχωριστό κομμάτι, σαν να ήταν εκεί με τόσα ωραία που ακούσαμε, αλλά αν και χάρηκε πολύ με την ιδέα, έμεινε με τη χαρά αφού δυστυχώς κομμάτι δεν έφτασε για το Στρατηγό.

Δεν πειράζει όμως, η πρόθεση είναι αυτή που μετράει.

Άντε και του χρόνου περισσότεροι χωρίς Κορονοϊό!
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ