2020-02-29 08:57:30
Φωτογραφία για Το Facebook θα πληρώνει τους χρήστες του για φωνητικά μηνύματα
Μέσα στο 2019 το Facebook είχε εξαγριώσει τους χρήστες του, αφού είχε αποκαλυφθεί πως πλήρωνε κόσμο για να ακούει τις φωνητικές συνομιλίες των χρηστών του Messenger. Απώτερος στόχος ήταν η βελτίωση της τεχνολογίας αναγνώρισης ομιλίας. Η εταιρία φιλοδοξεί αυτή τη φορά να πετύχει αυτό το στόχο, αλλά με τη συγκατάθεση των χρηστών, προσφέροντας μάλιστα και χρηματικό κίνητρο. Συγκεκριμένα, το Facebook ξεκινάει το νέο πρόγραμμα “Pronunciations” μέσα από την Viewpoints εφαρμογή του. Στο πλαίσιο αυτό θα σας ζητάει να στέλνετε ηχητικά μηνύματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να καταγράψετε τη φράση "Hey Portal" ακολουθούμενη από το όνομα ενός φίλου από τη Friend List σας στο Facebook. Θα μπορείτε να το κάνετε αυτό με τα ονόματα έως και 10 φίλων σας και θα πρέπει να καταγράψετε κάθε φράση δύο φορές. 

 Ωστόσο, το Facebook δεν θα πληρώσει κάποιο αξιοσημείωτο ποσό για τις ηχογραφήσεις σας. Εάν ολοκληρώσετε ένα σύνολο εγγραφών, θα λάβετε 200 πόντους στην εφαρμογή
. Θα χρειαστεί να φτάσετε εν τέλει τους 1.000 πόντους που μεταφράζουν σε ανταμοιβή 5 δολάρια μέσω PayPal. Το Facebook σημειώνει ότι οι φωνητικές εγγραφές που θα παρέχουν οι χρήστες δεν θα συνδεθούν με το προφίλ τους στο Facebook και η εταιρεία δεσμεύεται πως δεν θα μοιραστεί τη δραστηριότητα των χρηστών του Viewpoints στο Facebook ή σε άλλες υπηρεσίες που ανήκουν στο Facebook, χωρίς άδεια. Το Pronunciations πρόγραμμα θα γίνει αρχικά διαθέσιμο στις ΗΠΑ και αφορά μόνο χρήστες του Facebook με ηλικία άνω των 18 ετών που έχουν περισσότερους από 75 φίλους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ