2020-02-29 19:12:30
Φωτογραφία για Το Prysm Tweak φέρνει έναν όμορφο επανασχεδιασμό στο κέντρο ελέγχου και πολλές ακόμη δυνατότητες
Μπορεί η Apple στο iOS 13 το Control Center να το έχει σχεδιάσει καλά, αλλά ταυτόχρονα έχει και πολλές ελλείψεις τις οποίες χρειάζεται να εργαστεί για να διορθώσει στο μέλλον. Το νεοεμφανιζόμενο Prysm tweak για συσκευές jailbroken στοχεύει στην επίλυση πολλών προβλημάτων με το Κέντρο Ελέγχου σε μια προσπάθεια να καταστεί πιο φιλικό προς το χρήστη.  

Το Prysm προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που δεν δίνουν μόνο στους χρήστες περισσότερο έλεγχο στο Κέντρο Ελέγχου της συσκευής τους, αλλά προσθέτουν επίσης νέες λειτουργίες στην οθόνη του Κέντρου Ελέγχου.

Ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή που θα νιώσετε αμέσως μετά την εγκατάσταση του Prysm tweak στη συσκευή σας είναι ο τρόπος με τον οποίο έχετε πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου σε ένα iPhone X ή νεότερο. Αντί του συχνά ενοχλητικού τρόπου "τραβήξτε προς τα κάτω" από την δεξιά στη κορυφή χειρονομία, το Prysm σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου ανεβαίνοντας στην οθόνη, όπως ακριβώς όπως το iPhone 8 ή νεότερο.


Αυτό διευκολύνει την πρόσβαση στο Κέντρο ελέγχου όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή με το ένα χέρι.

Εκτός από την αλλαγή της χειρονομίας για το Κέντρο Ελέγχου, το Prysm προσθέτει μια νέα ενότητα για το καιρό, η οποία δείχνει την τρέχουσα αναφορά καιρού στην οθόνη του Κέντρου Ελέγχου.

Άλλες αλλαγές που εισήχθησαν στο Prysm tweak και περιλαμβάνουν τα εξής:

Επανασχεδιασμένα ρυθμιστικά φωτεινότητας και έντασης

Επανασχεδιασμένα κουμπιά εναλλαγής

Νέα εμφάνιση του widget πολυμέσων

Γρήγορη πρόσβαση που αλλάζει και άλλα.

Το Prysm tweak προσθέτει ένα widget κατάστασης που σας επιτρέπει να βλέπετε χρήσιμες πληροφορίες, όπως το ποσοστό μπαταριών στην κορυφή του Κέντρου Ελέγχου.

Το Prysm τσίμπημα είναι γεμάτο με μικρά χαρακτηριστικά που αποσκοπούν στη βελτίωση της εμπειρίας του Κέντρου Ελέγχου. Για παράδειγμα, όλες οι ενότητες που περιλαμβάνονται στο Prysm προσφέρουν επεκτάσιμα μενού απτικής αφής που σας δίνουν πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο όταν τα πατάτε παρατεταμένα.Μπορείτε να κατεβάσετε το Prysm tweak από το ρεπό του Cydia Packix όπου είναι διαθέσιμο για $ 3.49
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ