2020-02-29 21:10:04
Φωτογραφία για Το επεισόδιο που ποτέ δεν είδαμε: Έτσι τέλειωνε πραγματικά το «Κωνσταντίνου & Ελένης» στον ΑΝΤ1
Μπορεί τρίτο κύκλο «Κωνσταντίνου & Ελένης» να μην είδαμε ποτέ, αλλά το σενάριο υπήρξε και… αποκαλύφθηκε από τους ίδιους τους δημιουργούς της σειράς.

Οι τηλεθεατές είδαν στο τελευταίο επεισόδιο τους δύο πρωταγωνιστές να παντρεύονται και να συνεχίζουν να καβγαδίζουν για ασήμαντες αφορμές, ωστόσο ο Ρώμας και η Χατζησοφιά είχαν σκοπό να δώσουν συνέχεια με ένα ξεκαρδιστικό σενάριο το οποίο δεν είδαμε ποτέ καθώς οι πρωταγωνιστές δεν προχώρησαν τελικά σε ακόμα μία σεζόν.

Στον νέο κύκλο, λοιπόν, θα βλέπαμε τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό και την Ελένη Βλαχάκη σε διάσταση, με την ιστορία να συνεχίζει ακριβώς έτσι όπως άρχισε: Με τους δυο τους… στα δικαστήρια.

Ο Κωνσταντίνος θα είχε εγκαταλείψει την οικία του στο Μαρούσι και θα έμενε προσωρινά στο ξενοδοχείο President -το οποίο ο ίδιος θα επέμενε να αποκαλεί «Πρόεδρο» ως Έλληνας. Το φινάλε θα έβρισκε τους δυο τους να συνεχίζουν να διεκδικούν «την οικεία στο Μαρούσι» την οποία η γκαρσόνα θα διεκδικούσε πλέον ακόμα πιο σθενάρά ως πρώην κυρία Κατακουζηνού!

Σαν να λέμε, δηλαδή, ότι το τελευταίο επεισόδιο άφηνε την ιστορία εκεί ακριβώς που την άφησε και το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου!

Εμείς, πάντως, πολύ θα θέλαμε να το δούμε!

το είδαμε instanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ