2020-02-29 23:35:20
Φωτογραφία για Η πρώτη ελληνική θερμική κάμερα ανίχνευσης του Κορωνοϊού διατίθεται στη αγορά
Οι συσκευές αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθούν στην είσοδο οποιασδήποτε κτιριακής και μη εγκατάστασης (αεροδρόμια, νοσοκομεία, δημόσια κτίρια, κ.λπ.) ή ακόμη και εκτός

εγκαταστάσεων στο ύπαιθρο, καθώς διατίθεται και σε φορητή μορφή-συσκευή ανίχνευσης θερμικών επιπέδων

H Ιintegrated Fire & Security Automation Solutions (IFSAS) είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, η οποία εν όψει του κατασκεύασε στην χώρα μας και διαθέτει σύστημα ανίχνευσης των ατόμων που έχουν θερμοκρασία σώματος πάνω από την φυσιολογική.

Η IFSAS, ως πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογίας αιχμής διαθέτει, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, συσκευή (σταθερή και φορητή) εξειδικευμένης θερμικής κάμερας για την ανίχνευση ατόμων με θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τα φυσιολογικά επίπεδα (πυρετό). Οι συσκευές αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθούν στην είσοδο οποιασδήποτε κτιριακής και μη εγκατάστασης (αεροδρόμια, νοσοκομεία, δημόσια κτίρια, κ.λπ.) ή ακόμη και εκτός εγκαταστάσεων στο ύπαιθρο, καθώς διατίθεται και σε φορητή μορφή-συσκευή ανίχνευσης θερμικών επιπέδων.


Οι επίμαχες συσκευές «συλλαμβάνουν» τα πιθανά ύποπτα άτομα τα οποία έχουν προσβληθεί από τον Κορωνοϊό, πριν εισέλθουν στους δημόσιους χώρους ή στους χώρους εργασίας, έτσι ώστε να μπορεί να παραπεμφθεί το ύποπτο άτομο για την αναγκαία ιατρική φροντίδα, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό ότι δεν υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω εξάπλωσης της νόσου.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει δοκιμαστεί και τεκμηριωμένα ανιχνεύει με ακρίβεια ένα άτομο που έχει πάνω από την φυσιολογική θερμοκρασία. Αυτονόητο είναι ότι η επίμαχη συσκευή δεν αποτελεί θεραπεία- λύση αλλά συμβάλλει καθοριστικά στην ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης των νοσημάτων σε χώρους εργασίας.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω εταιρεία, πριν από λίγες μέρες βραβεύτηκε (goldintegrator 2019), ενώ έχει αναλάβει έργα στήριξης της φύλαξης των συνόρων σε ευαίσθητες περιοχές της χώρας μας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ