2020-03-01 20:30:44
Φωτογραφία για Eurovision 2020: Αυτό είναι το τραγούδι, Superg!rl, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό
Eurovision 2020: Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Superg!rl»!

Σήμερα, 1η Μαρτίου παρουσιάστηκε το ελληνικό τραγούδι, το οποίο λέγεται «Superg!rl» και ερμηνεύει η Stefania, η οποία θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ για τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η 17χρονη τραγουδίστρια γύρισε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού στη Μαρίνα του Φλοίσβου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Καρύδα. Η οπτικοποιημένη εκδοχή του κομματιού παρουσιάστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Eurovision: Η αντίστροφη μέτρηση», με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο.

Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένοι ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, οι οποίοι και φέτος θα περιγράψουν το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Σε αποκλειστική πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το video clip του τραγουδιού «Superg!rl» με τη Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα μας εκπροσωπήσει στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision παρουσιάστηκε στην ΕΡΤ και δείτε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει παρακάτω!
gossip-tv
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ