2020-03-02 22:00:34
Φωτογραφία για Φορτωμένα καΐκια έτοιμα για …απόβαση στη Ρόδο
Οι Τούρκοι πλέον αδειάζουν… ανθρώπους στη θάλασσα, καθώς δε διστάζουν να συνοδεύουν απροκάλυπτα μέχρι τα ελληνικά χωρικά ύδατα τις λέμβους και τα καΐκια με τους στοιβαγμένους σαν σαρδέλες πρόσφυγες και μετανάστες.

Στόχος τους να να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με μετανάστες και να προβάλλουν τον ισχυρισμό τους ότι η Ελλάδα αδιαφορεί για τις ζωές των μεταναστών.

Μετά τα όσα εκτυλίσσονται τα τελευταία 24ωρα στον Έβρο και το πολεμικό κλίμα που επικρατεί στις Καστανιές, είναι αναμενόμενο ότι τα 3,6 εκατομμύρια των μεταναστών-προσφύγων που καραδοκούν στα απέναντι τουρκικά παράλια για να εισβάλουν στη χώρα μας, θα επιλέξουν τη θαλάσσια οδό, που σημαίνει ότι θα προσπαθήσουν με κάθε μέσο να μπουν παράνομα στα νησιά μας από τη Σαμοθράκη ως τη Μεγίστη.

Προετοιμασμένες για την απόπειρα αθρόων προσελεύσεων λέμβων από τα τουρκικά παράλια είναι οι αρχές και στην περιοχή μας, καθώς απέναντι από τα Δωδεκάνησα περιμένουν χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες, με την ανησυχία κυρίως για τα νησιά Λέρο, Κω, Σύμη, Μεγίστη και Ρόδο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sky, εδώ και έξι ώρες είναι στην ενδιάμεση απόσταση Ρόδου – Σερσέ (τουρκικά παράλια) και Σεσκλί καΐκι και μια βάρκα γεμάτα με μετανάστες και τους Τούρκους διακινητές σε ρόλο τσιλιαδόρων, ενώ στην περιοχή δεν φαίνονται ελληνικά σκάφη Ήδη μετράμε σχεδόν 1.000 αφίξεις από χθες στα νησιά μας, μεταξύ των οποίων στη Μεγίστη, στο Φαρμακονήσι και στη Σύμη.
skyrodos
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ