2020-03-03 23:15:06
Φωτογραφία για ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ: Σε αδιέξοδο το ΑΚΤΙΟ-ΑΜΒΡΑΚΙΑ!!-Έγινε Δεκτή η προσφυγή της GD Infrastrutture!- Ζητείται ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ για να ξεμπλοκάρει ο δρόμος!
ΑΚΤΙΟ ΑΜΒΡΑΚΙΑ: Δυστυχισμένη Αιτωλοακαρνανία -10 Χρόνια το δικό μας Γεφύρι της Άρτας! 

-ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ στον αυτοκινητοδρόμο ΑΚΤΙΟ-ΑΜΒΡΑΚΙΑ! 

-Έγινε Δεκτή η προσφυγή της GD Infrastrutture!

-Ζητείται ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ για να ξεμπλοκάρει ο δρόμος!

Γράφει ο: ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ, τ. Λυκειάρχης, Βόνιτσα

               Αναστάτωση στη Δυτική Ελλάδα προκλήθηκε μόλις μαθεύτηκε ότι η προσφυγή της GD Infrastrutture στην ΑΕΠΠ ενάντια στην ακύρωση του διαγωνισμού έγινε δεκτή. Αναμένοντας το σκεπτικό της απόφασης και της αντίδρασης του υπουργείου Υποδομών αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάμε ξανά στο περιβάλλον του αρχικού διαγωνισμού.

       Ο οδικός άξονας έχει «παγώσει» και η Πολιτική λύση φαντάζει ως η μόνη λύση προκειμένου να διασωθεί το έργο. Εδώ και τώρα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλή να λάβει πολιτική απόφαση για να ξεπεραστεί η προσφυγή και να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στο πολύπαθο έργο της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου.


        Ας  βρεθεί τρόπος συνεννόησης να σταματήσουν τα δικαστήρια που είναι χρονοβόρες διαδικασίες που πλήττουν το έργο δημοσίου συμφέροντος υψίστης σημασίας. Ας θυμηθούμε τον σοφό λαό μας: «ο χειρότερος συμβιβασμός είναι προτιμότερος από την καλύτερη δικαστική απόφαση». ..........................................    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ https://ypodomes.com/

Δεκτή η προσφυγή της GD Infrastrutture στην ΑΕΠΠ για το Άκτιο-Αμβρακία

         Ανατροπών συνέχεια στο μεγάλο έργο ολοκλήρωσης του αυτοκινητόδρομου Ακτίο-Αμβρακία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com η προσφυγή της GD Infrastrutture στην ΑΕΠΠ ενάντια στην ακύρωση του διαγωνισμού έγινε δεκτή..........

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ