2020-03-04 13:45:37
Φωτογραφία για Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στην Αλεξάνδρα Τσόλκα...
Η Αλεξάνδρα Τσόλκα σε άρθρο της σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο το trailer του Just the 2 of us, το οποίο χαρακτήρισε ως “απαράδεκτο, παρωχημένο, ενοχλητικό”. 

Μάλιστα, αναφέρθηκε στα σχόλια περί σεξισμού που δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής, θέλοντας να τονίσει πως στα ίδια πλαίσια είναι και το trailer του show που θα κάνει πρεμιέρα στο Open. 

Τα όσα έγραψε η δημοσιογράφος, σχολιάστηκαν στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης -παρουσιαστής του J2US- έδωσε τη δική του απάντηση, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με την εκπομπή.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Το τρέιλερ είναι καθαρά χιουμοριστικό, δεν διάλεξα κάτι εγώ. Η ιδέα μου ήταν άλλη και μπορώ να σας την πω. Την ώρα που κάναμε τη φωτογράφιση όμως, επειδή έχουμε γίνει ένα καλό παρεάκι, σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι χιουμοριστικό. Οπότε, μου έδωσε η Βίκυ μια σφαλιάρα, εκείνη τη στιγμή έλεγα εγώ κάτι για να γελάσουμε και όλο αυτό βγήκε αυθόρμητο. Δεν είναι κάτι στημένο, είναι στα παρασκήνια της φωτογράφισης. Αυτό έγινε και όχι το τρέιλερ που είχα εγώ σκεφτεί, που ήταν πιο υπερπαραγωγή. Γιώργο μου, εγώ την κριτική τη δέχομαι. Είμαι πολύ νέος στον χώρο και όποιος μου κάνει κριτική είναι καλοδεχούμενη. Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια, λέγαν στο χωριό μου. Τη Δευτέρα θα κριθούμε. Μπορεί και να μην κάνει νούμερα. Εγώ θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ