2020-03-04 21:28:26
Φωτογραφία για Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe V8 twin-turbo 612
 Η Mercedes-Benz GLE Coupe αποκτά και εκρηκτική έκδοση AMG με V8 twin-turbo κινητήρα 4.0 λίτρων και 612 ίππους που υπόσχονται καυτές επιδόσεις.

Όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε πίσω από το καλλίγραμμο coupe αμάξωμα που κλείνει το μάτι σε όσους επιθυμούν την ελευθερία ενός SUV αλλά και τονισμένο δυναμισμό, κρύβεται ουσιαστικά το μηχανολογικό πακέτο που έχουμε γνωρίσει στην Mercedes-AMG GLE 63 S. Και φυσικά βασικότερο στοιχείο αυτού του πακέτου είναι ο 4.0 V8 twin-turbo ο οποίος στην πιο πρόσφατη έκδοσή του συνεργάζεται με το ήπιο υβριδικό σύστημα 48-volt EQ Boost.

Η απόδοση της AMG GLE 63S φθάνει τους 612 ίππους και τα 86,6 χλγμ. ροπής ενώ στιγμιαία το υβριδικό σύστημα μπορεί να προσφέρει επιπλέον 22 ίππους και 25,5 χλγμ. ροπής. Η ισχύς περνά και σους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου εννέα σχέσεων επιτρέποντας στην GLE 63S Coupe να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3,7’’ και να φθάνει τα 280 χλμ./ώρα.


Στο βασικό εξοπλισμό της γρήγορης έκδοσης περιλαμβάνεται η ενεργητική αερανάρτηση η οποία εκτός από ρύθμιση της σκληρότητας επιτρέπει και τη μεταβολή του ύψους του αυτοκινήτου, καθώς και οι ενεργές αντιστρεπτικές. Η GLE 63S Coupe πατά σε τροχούς 22 ιντσών ενώ προαιρετικά μπορεί να εφοδιαστεί και με κεραμικά φρένα.

Από εκεί και πέρα η εμφάνιση της GLE 63S Coupe δηλώνεται από το επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο της AMG ενώ στο εσωτερικό ο δυναμισμός παντρεύεται με εξαιρετικά πολυτελή στοιχεία και υλικά ενώ φυσικά δεν λείπει το τονισμένο ψηφιακό ύφος που χαρίζει το προηγμένο σύστημα πολυμέσων MBUX.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ