2020-03-05 09:40:12
Φωτογραφία για Το Superg!rl λίγα εικοσιτετράωρα μετά την α μετάδοση του πετάει για το 1 εκατομμύριο προβολών του.
Η νεαρή Στεφανία Λυμπερακάκη έχει ήδη προκαλέσει εντύπωση στους Ευρωπαίους φανς με το τραγούδι που η συνθετική ομάδα των Arcade/Κοντόπουλου/Vaughn έφτιαξε για εκείνην και η δημόσια τηλεόραση "εμπιστέυτηκε".

Η φετινή συμμετοχή της χώρας μας για την Eurovision 2020 έχει ήδη προκαλέσει ιδιαίτερα θετική εντύπωση στους ξένους φανς του διαγωνισμού τραγουδιού και πλασάρεται κοντά στην πρώτη δεκάδα των προτιμήσεων τους,ενώ οι χώρες μα προς μία συνεχίζουν να ανακοινώνουν τις συμμετοχές τους.

Κατά γενική ομολογία και σύμφωνα πάντα με τα σχόλια που έχουν κατακλύσει τον Ευρωπαικό τύπο,φέτος η Ελλάδα ξαναγυρνά δυναμικά με ένα φρέσκο δυναμικό τραγούδι και φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά με ήχο και ύφος που ζητούν και θέλουν από εμάς.

Ένα ethnik pop τραγούδι με μία δυναμική ερμηνεύτρια που λογικά δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο .Χώρες που παραδοσιακά αρέσκονται στους ήχους αυτούς λογικά θα μας στηρίξουν.Γιατί σίγουρα το τραγούδι μας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "γλυκανάλατο" όπως κάποιοι περίμεναν.


 Με λύρα και ζουρνά πάμε να ζεστάνουμε την Ευρώπη

Οφείλουμε βέβαια να σημειώσουμε ότι υπάρχουν και οι αντίθετες φωνές που μιλούν για ένα απλοικό τραγούδι εύπεπτο που ίσως ο ήχος του ¨ξενίσει" χώρες που δεν έχουν συνηθίσει αυτό το πάντρεμα Δύσης και Ανατολής.

Το ίδιο όμως θα μπορούσε και να συμβεί και το 2005 όταν το τραγούδι μας ξεσήκωσε το στάδιο στην Ουκρανία και τελικώς μας χάρισε την πολυπόθητη έως τότε -και μοναδική έως και σήμερα-νίκη.

Ένα χορευτικό κομμάτι τη φετινή χρονιά για την Ελλάδα,που από ότι φαίνεται θα χορευτεί πολύ εντός αλλά και εκτός χώρας το καλοκαίρι,ενώ δεν αμελεί να δώσει και το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά που πρέπει με τις δικές τους δυνάμεις να υπερβούν τις δυνατότητες τους και να καταφέρουν τα θέλω τους.

Η 17χρονη Στεφανία το κορίτσι από την Ολλανδία που είχε όνειρο όπως δήλωσε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού ,κατάφερε έως τώρα να κερδίσει τις εντυπώσεις και να δημιουργήσει πολλές ελπίδες για διάκριση.

Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως την "νέα Παπαρίζου" ενώ το σύνολο των fans θεωρούν πως το στήσιμο της Ελληνικής συμμετοχής στη σκηνή του Ρόττερνταμ θα δώσει εππλέον bonus και θα κάνει την έκπληξη.

Ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός θα είναι εκείνος που θα πρέπει να αποδείξει ότι το 'εύρημα" μας θα κάνει γκέλ στο τηλεοπτικό κοινό της Ευρώπης που θα εντυπωσιαστεί και θα θελήσει να ψηφίσει την χώρα μας.

Όπως πολλοί -πραγματικοί γνώστες του διαγωνισμού,και όχι αργόσχολοι τύπου αρθογράφοι-σημειώνουν, φέτος η Ελλάδα έχει ισχυρές πιθανότητες να χτυπήσει πολύ υψηλή θέση εκτός βέβαια πάντα από απρόβλεπτους παράγοντες που πάντα μπορεί να εμφανισθούν.

Η οπτικοποίηση του τραγουδιού χαρακτηρίστηκε με τη σειρά της επιτυχής και αποκαλύπτει λίγα από τα "μυστικά" που το τραγούδι μας θα παρουσιάσει το προσεχή Μάιο στην Ολλανδία.

Μια σύγχρονη ματιά του σκηνοθέτη Κώστα Καρύδη,νέα παιδιά -πολύ κοντά στο μέσο όρο ηλικίας των ψηφοφόρων της Eurovision πανευρωπαικά-και  ένα φρέσκο αποτέλεσμα στις οθόνες μας.

Για να δούμε εάν η συμμετοχή μας φέτος όσον αφορά το επίσημο /official clip μας καταφέρει να ξεπεράσει τα 3,400,000 views της Κατερίνας Ντούσκα και του Better love που "ατύχησε" όπως όλα δείχνουν στην παρουσίαση του επί σκηνής.

Σε πρώτη φάση πρέπει να κερδηθεί επικοινωνιακά το παιχνίδι.

Και η Ελλάδα φέτος μπορεί να το κάνει.

Κάποιοι εξάλλου υποστηρίζουν ότι  το διαγωνισμό θα κερδίσει χώρα που κέρδισε μία μόνον φορά το διαγωνισμό στο παρελθόν.

Λέτε οι υπερδυνάμεις του "Σουπερ Κοριτσιού" μας να μας εκπλήξουν?

Καλή επιτυχία Στεφανία. Καλή επιτυχία ΕΡΤ. Καλή επιτυχία Ελλάδα μας.

EUROVISIONISTAS | Mikrofwno.gr

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ